May 4, 2011

Minggu yg penuh dengan tekanan

Salam.

Minggu ni alkisahnya minggu stress -seminggu dlm setahun . Ye la ,mana² org pun mmg x suka time audit kan ? Mummy pulak mmg terlibat 100% , mmg pack dan boleh pecah kepala dibuatnya ..selalunya selepas habis minggu audit mmg mummy ambik cuti tuk release hihihi poyo ajek bunyik nya tp itu benarrrrrrr ..mcm nak lepas geram dgn boss pun iya jugak ,almaklumlah seminggu ni mmg kene ngadap auditor n jawap soklan² yg kadang² x de kene mengena ngan keje mummy .. account kacau bilau sbb boss suka anggap kampeni dia ni mcm kampeni kacang putih huhuhu ..

semalam untuk pertama kali daddy ambil bebi adeel dr nursery , dia jd babysit untuk beberapa jam sehingga mummy balik dlm 7++ . mummy mana biasa balik lambat ,mana ada keje o/time kat opis mummy .. setiap hari mummy balik sharp pukul 5 , 5.15pm dah terpacak depan nursery ambik anak² ..pastu leh bergomol² berpeluk syium ngan diorg . bila terpaksa balik lambt ,x dpt sediakan dinner diorg , dan jadi org kedua selepas daddy pelik syium diorg ..semua jadi x besttt , mummy alwazz nak jd yg pertama hihih tamak !

*

Tak per la ,seminggu aje pun ;-D

4 komen uolls ::

yunz_02 said...

yeah so true..

mak mesti nk jadik pertama-tama jek.. same as me :D

anyway, salam kenal :)

Jiejah @ Iza said...

yunz
kannnnn ??? mommy mesti nak yg 1st hihihi

♥MiZz-siHa♥ said...

kt bl time kena audit mesti berdebar2...xtau nape..kekeke..xkire la internal ke outer ke

Jiejah @ Iza said...

siha
debar² gak ni , kene soal mende yg dah lamaaaaaaa paling sakit jiwa huhuhu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers