August 24, 2009

Menu sahur & berbuka ~ jgn mareeeeeee

aku tgh ngantuk ni , balun ubat batuk o/dose hehehehe
menu berbuka 2hr td ..simple² je sbb tukang masak x larat dok dapur lama² :D
nak suruh aku beli kar pasar ramadhan@param?
so not me okey ...
x tau kenapa , mmg x masyuk ngan mknan param
ataupun sejak kecik kitaorg x diperkenalkan ngan param hehehe
dapat suami pun sama peel.
so , sepanjang 8thn kawen ngan lokong
rasanya pernah 2x je jejak param
itupun masa mula² kawen
pastu ada la setahun sekali kot aku gi param
itupun time aku x leh puasa ekekeke
gi awal² dlm kul 4.30
pastu balik terus melantak ekeekke
mee goreng daging
kurma daging

terung goreng cili padi ..sedapppp weyyyhhh :-P
puding kastard , aku x mkn pun . bg jiran sebelah sebekas
pastu anak buah bawa balik sebekas hehehehe
gulai siam ayam ..sluuurrrrppppppppppp.
tiap kali puasa mesti aku nak menu ni . mcm wajib plak ekekeke.
telor bungkus :))




nak masak apa ehhhh petang ni ??

8 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

ok kak~

aku pura2 yang aku macam tengok gambar kamu kak~

hahaha~

lapar!!!

MuMMy 2 Haqq said...

meriah betol lauk!

JiEjAh_DeEn said...

zara
huhuhu bygkan muka akak yg pucat lesi , sure kamu x selera ekekek

arni
hahahahah tu lauk tuk 2hr tauuu..buka sekali mamam :D

Redbloodsnow said...

ADOIII KAK JIEJAHHHH..terleleh lioq or nengok juadah berbuke akak tuh ah..grrr..grr...

JiEjAh_DeEn said...

zie
heheheheh blog dia pun penuh ngan mknan :-P

eddie dewanaga said...

huh... terung dengan kurma daging nampak mcm best beb...

semalam gua kena mihun sup, petang ni mesti return kedai akak tu...

"kak, macam biasa ye..."

"ok... tauge takmo, kuah asing, fishball extra!!"

dua bungkus mihun dan karipap sadin all the way...!!!

:: elise :: said...

sedapppppppppppnya kak jah
bila nk ajak dakuuuuu? ihiks~!

JiEjAh_DeEn said...

eddie
bihun sup one of my pebretssss...
leh masuk list menu berbuka nanti ekekeke :P


elise
hehehehe bulihhhh ,nanti kita berbuka sama ehhh ..kene carik time seswai :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers