August 4, 2009

Entry tertangguh Edisi 2

balik dari makan² kat sales office AB tu kami terus gi stadium shah alam
katanya ada jualan product cuci mata permata hijrah?
mmmppppp ramai gak org , nak test mata pun x sempat
sbbnya dah bersusun org tunggu turn
mende free lokong kata hahahaha
barang dia pun idak ler murah ,
paling murah RM 59.90 kalau x silap
tp kalau ambik satu set cecah harga RM500 ++
errkkkkkkkkkkk mana nak cekau duit ..

sekejapan saja di sana , terus lokong ajak gi alam sentral plak
kaki mmg dah separa patah tp gigih gak kami redah.
ada pameran barang elektrik kata ..
tp nan ado byk pilihan ..
balik² tv , peti sejuk hhuhuhuuu ntah hapa²
buat penat meredah jem jek .
aku paksa² adam menyelit kat mr coconut .
ambik gula² ngan belon ..
takut² jekkk adam .
tp kalau meligat x reti takut
suruh kedepan main ngelat²
mata x lepas carik mummy dedi
dasarrrrrrrrr tauuu!!!!


balik dari alam sentral kami singgah pulak pasaraya billion
ini dekat ngan rumah kami
sebab apa singgah lagi?
x penat² ker kami?
hahahahah sebab ada clearance stock.
depa dah nak tutup hujung bulan ni kalau x silap :D


tu jek kisah hari minggu kami yg fenattttttttttttssss.
balik rumah teruss kebummmmmmmmm!!!

5 komen uolls ::

ArPeGGiOS said...

kalau shopping gigih tak hengat ya...kaki dah separa nak patah pun boleh nyinggah lagi. cayalah kak..

JiEjAh_DeEn said...

miza
hahahahaha mmg gigih berjalan.
cuba suruh buat keje , jap² tu buat² fengsan ekkekeke

eddie dewanaga said...

Panasonic ada bikin clearance sales...!!!

dah nak raya ni, macam2 laa....

ZARA 札拉 said...

permata hijrah tu mak ku ada guna produknya~

JiEjAh_DeEn said...

eddie
ha'ahhh semua pun clearence tp betui kaaa ??


zara
ok dak product ni?
kalau leh sembuhkan kerabunan akak.. nak gak cuba ekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers