August 3, 2009

HP & Lappy



ada byk cerita weekend ni.
mcm biasa sangat penat looooorrrr ..
aku rasa mcm dah x de life
mon-fri ~ keje .
weekend kat AB.
mcm² mende nak kene buat
sapu sampah ntah dah berapa puluh kali
mop pun dah naik patah pinggang
adussssss fenat.
sabtu tu pergi subang parade
carik notebook tuk niece aku
cari hat paling murah sbb bajet rendah
lagi pun dia baru 1st kat U
jgn byk cekadak sgt
ingat apak ko menteri kewangan??
hasilnya dapat la mini n/book
RM1399.00
jadik laaa , aku dulu typewritter pun x dapek hahaha.
jln punya jln tersinggah kedai HP
hehehe tersinggah ?
saja singgah la tu.
HP aku dah nazak weiiii
kalau korang tgk pun sure kesian
button pun dah goyang²
nak sms pun susah
(alasannnnnnnnn)
tp aku rembat pun HP cikai jekk
nan ado duit byk² nak rembat hat mahal².
byk keperluan lain lagi
nak masuk rumah
nak puasa
nak raya
tahun depan adam nak skolah
huwaaaaaaa
duit duit duit !!!




daaaaaa ~ x de idea :P




7 komen uolls ::

Aidahs said...

itu HP sangat best.. lawo kak jijah wehhh

ME said...

mini notebook tu yg 10 inch tu kan? 1399 tu what brand? sekali dgn windows & Ms Office ke?

JiEjAh_DeEn said...

joys
heheehhe lawo leeeerr bg akak yg x berduit ni wakakka

me
windows yes , ms office trial 60days sahaja :D

eddie dewanaga said...

Jah, orang snap la gambo phone tu dekat2 sikit... bukak clamshell dia...

JiEjAh_DeEn said...

eddie
malu laaa buka² ..
hp murahan jekk :P

SyaNa said...

cun hp ko
aku ni ha dok la gesel2 cik abg nk lappy..hareemmmm tak dpt

JiEjAh_DeEn said...

syana
hahahaha kene beli sendiri la kalau gesel² x jalan gak :P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers