December 31, 2008

Hari² Terakhir ku ~ Selamat tinggal 2008

sangatlah poyo tajuk entry ku .
aku kononnya bz tahap gaban tuk 2hr ni .
closing account beb ,karang kurang sekupang aku gak yg pecah kapla ..
tu sbb entry aku pendek² sependek tuannya .. hahahaha cisssssss menghina diri sendiri !!

nak citer byk pun sangat lah x reti ..
otak rasa membeku ,
yg nak diluah dgn yg di type x sekata ..
pendek kata (pendek lagi huhuhu) .. semua serba x kena.

2008 mcm pantas sgt berlalu ..
tp walaupun pantas aku mcm ingat² lupa apa mende yg telah aku lalui.
kah kah kah! bulih gitu ??
itu adalah tanda² penuaan yg sangat ketara ok .
tp aku masih x terasa tua walaupun umur tu mmg dah ada angka 3 kat depan ..
muahahahah x sedar dirik lagi tuh !!

azam ?
aku maleh nak berazam² ni , apatah lagik aku x de boipren nama azam.cehhhhhhhhhhh!
aku cuma berusaha supaya hari esok lebih baik dr hari ini.
mana yg kurang , cuba tambah
yg lompong , tampal balik
cuma yg hilang jek x de pengganti ...
owwwhhhhh sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

esok aku janji ngan adam nak bawa dia gi mandi kat wet world.
dah lama janji tp ada jek aral melintang.
harap² esok berjalan lancar ,
berat lak nak memegang janji ni walaupun dgn si kecik tuh.

untuk itu aku sudahi entry ini dgn ucapan
chaiyok! chaiyok! go go go ....

hahahaahahah bengong!

5 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

semoga 2009 lebih byk ong mari maa..

selagi belum tutup mata, kerja.. kerja.. kerja...!!

jiejah said...

eddie
hahahaah ong ong ong .

dah balik bercuti yer??
apa citer ?
ada citer kat blog ehhh ..
karang ku skodeng!

hey...ini aku said...

jiejah..kau follow blog aku, aku follow blog kau jugak.
kejer kau mcm sma jer ngan aku ni..
closing!closing!huhuhuhu..

jiejah said...

dinie
hahaha mari kita follow memfollow..
ahaaa closing?
bikin kepala pusing kan ..

amin said...

jumpe lg di blog 2009...hehehe!

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers