December 4, 2008

menjawap TAG

hari ni aku mulakan mentera serapahku dgn menjawap tag dr Mr Eddie ..wahhhhhhhhh ,
nama mcm boipren lama ku muahahahaha kejiiiiii aku pepagi neh !


Soalan ke 1 ~ do you think you're hot?
~ hahahaahah yesssss i'am , tp buat hot yg itu² .. aku hot temper wakakakak
ada kegiatan dak ngan soklan ni ?
Soalan ke 2, upload the photo of your favorite t-shirt
~ kat atas nun pebret aku ?

Soalan ke 3, why do u like that t-shirt
~ suka sbb kat tgh² tu ada huruf R .. a.k.a huruf pertama nama aku.
poyossssssss penuh perasaan ..


Soalan ke 4, when was the last time you ate pizza?
~ last month kot ..
aku x minat sgt pizza , al maklumlah tekak org kampung huhuhu


Soalan ke 5, the last song you listen to?
~ lagu raya .. kat radio pagi tadi .
wallahhhhhhhhhh sungguh den terkojut sbb ada lagu raya.
raya haji la pulok .. tp layannnnnnnnnnnzzzz .


Soalan ke 6, what are you doing right now besides this?
~ sedang berpura² bekerja dgn tekun padahal sedang menjawap tag dr eddie
wakakakak ya ampunnnnnnn bos !


Soalan ke 7, what name you prefer besides yours?
~ amanda ! bangang kan ?
tp itu angan² zaman aku kecik² dulu .
merajuk ngan mak sbb nama aku tak de makna.
sekarang ni aku redha ajek laaaaa ngan nama tu hahaahaha
no more amanda ok!!!


Seterusnya aku di minta tag 5 orang lain, ok...
eetee
maria
diana
dendang perantau
eddie si bumi naga

Soalan ke 8 ~ who is number one?
~ kawan tenet ku .. sama² x berapa nak centre , tp gigih mengumpul duit sekarang
hahahahahha

Soalan ke 9 ~ Number three is having relationship with?
~ aku x tau siapa dia tp aku sangatlah suka membaca belog beliau.
tulisannya mampu membuat aku ketawa terbahak² even tgh berduka lara.


10. Say something about number five?
~ dia adalah org yg menge'tag' aku .. kah kah kah
ada kaaaaa tag balik org yg tag aku ~ bengong tul ..


11. How about number four?
~ dia adalah seorg perantau , baca tulisan dia membuat aku terasa turut bersama kat sana wahhhhhhhh ... perasan sungguh


12. Who is number two?
~ maria ialah kawan KMC ku , tp aku tgk dah berapa lama blog dia x di apdet .
weiiiiiiiiiiiiii bila nak apdet ?
tgh byk masa tu , jenguk² la blog sendiri wakakakaka.

3 komen uolls ::

Eetee said...

skrg tak sompek nak jawab tag. nak kuar jap.. nanti malam2 sket ke aku jawab eh

eddie dewanaga said...

huh... gua kena balik!!

hahaha...

jiejah said...

eetee
mo man tai ,, mlm pun mlm la janji jawap tag hhahaaha


eddie
kah kah kah ,, itu menunjukkan aku tak ramai kawan .. wahhhhhh sungguh kesian

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers