December 1, 2008

Cerita Ceriti weekend ku

mula cerita pada petang jumaat ..
dek kerana terpengaruh dgn kesedapan nasik ganja + aku malas masak ,
akhirnya aku singgah gak kedai mamak yg konon sedap banget nasik nya tuh .
tapau 2 bungkus = RM 17.20 bapokkkkkkkkkk mahal , guna beras emas ker ?
kah kah kah ..
sesambil drive balik , mata aku dok jeling² pandang² jek nasik tu ..
kebuluq punya olang ..
kesimpulannya .. idak ler sedap sgt punnnn , rasa kari² mamak ler jugak .
lama lagik la kot kalau aku nak beli & mkn pun hahahaha rugi la ko mamak !!
cerita pagi sabtu plak :~
pepagi hantar adam skool , tp sebelum tu dia mengepau duit mummy dia neh kat Mc D.
nak beli sikit segan plak kat cekgu dia .. so bla bla itu ini RM 30 gakkk keluar. bertuah punya anak .. hahaahah .
sebelum g spital , singgah duluk pos opis bayar bil asteruk & bil letrik.
aku drive thru jekkk ..wahhhh mcm nak beli mc D plak hahaahah poyosssss.

sementara tunggu turn , kita gedik² ambik gmbr duluk .
kah kah kah ..mesti bengkek org belakang haku ..
sebakul dua la dema ngumpat haku .. aiman x kisah ekekekeke.
sementara nak sampai sg buluh , bayar tol duluk okey ..
hek ellehhhhhhhhh , masuk h/way kejap pun kene 3hengget .
cekik darah tul si pembuat tol neh ..
ini gmbr spital yg aku snap sambil drive .. x shenunuh tul pangai mak budak ni.
isk isk isk .. aku masih fobia ngan spital walau berpuluh kali gi .
ini crita hari ahad plakkkk ..
pagi gi mkn² kat kelana jaya ..tempat pebret lokong .
layan yong tau fu goreng ..
pastu gi spital lagik.
balik tu adam lak tertidur padahal dia dok gedik² ajak singgah tesco xtra.
hahahahah selamat kami , terus balik rumah layan badminton ..
petang baru layan dia gi main bowling kat tesco ..
main la ko sampai x larat hahahahahaha
mummy dedi layan perut kwang kwang kwang !
sebelum gi tesco ajak lokong teman gi warehouse sales cosmetic kat belakang opis ku.
tp sbb kami pergi pun dah 5++ , so x byk dah mende yg tinggal.
tp mmg giler punya murah .. aku beli 3 barang di bawah cuma dgn harga RM30.00
kalau real punya rege dah RM100++ tuh .
lokong pilihkan lipstic .. ya ampunnnnnnnnn kalerrrr pink ??
sure kelam muka aku yg kelat lagi gelap gulita ni pakai pink .
tp disbbkan lokong kata lawo , aku beli gakkk ..
lantok dia .. bini dia gakkkk yg huduh pakai kaler pink tu ekekekeke.
ni lak adam versi gedik² ambik gmbr sendiri ngan spek RM2.80 kah kah kah!!!!









2 komen uolls ::

Anonymous said...

Hamboihhh...kemain pjg lagi citer ko kat sini ek...mcm2 ada...hahaha..

Tak sedap ka nasik ganja tu?...haha...ko lum jumpa ganja lg la tuh maknanya...kihkihkih...

waaaa...aku ari tu kabo gak kat CT psl sale kosmetik ni...aku baca lam METRO ari tu...

iza @ jiejah said...

ayokkkk mek su ,
kmc lembab giler , tu pasal ku merapu meraban kat sini.
sensorang pun aku layannnnz.

nasik ganja tu dah abes stok ganja kot kah kah kah

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers