December 26, 2008

Cuti² X'mas

semalam cuti ... ingat nak cuti panjang sampai next tuesday tp cuti dah abes plak ..huhuhu
so pagi tu lepak² ajek ..
tahun ni x gi rumah SIL sbb diorg x jempu :0
hahahaha maybe depa balik Sarawak kot , saje jek nak nyibuk haku ni.
semua raya nak balun .. dah katanya tawen campur baur kan ?
next month CNY plak .. gedik² dah aku nak carik baju raya tuk adam.
pastu kutip ang pau manyak² ... huhuhu keji nya plan mummy .

rabu balik keje tu terasa nak mkn western .. so masak spagetti meat ball .
yummy yummy .. lokong kata kalau buka kedai berderet org order ..
adakahhhhhhhhhh itu ayat membeli jiwa ?? ehemmm ehemmmmm ..
semalam lak lokong kata nak banjer sempena dia dapat bonus.
x nyempat² terus aku kata nak mkn kat pak cik kenny roger ..ngidam sehhhhh!!
so , gi JJ Bukit Tinggi ~ gilak punya ramai olang .. lama tunggu parking , siottttt tul.
mknan pun lama gak baru dapat .. so layan ler muka² boring menunggu kami.






yahooooooooo makanan dah sampai .. my pebret u .
dah tekak melayu banjar tulen tu , sure la ado nasik!!!!
tp nak kaber line ..order salad manyak² ..
licin tinggal tulang haahahahahahaaaaa
pastu naik atas bawak adam main kat playground .sempat gak ambik gmbr adam depan pokok christmas , poyo la katakan !!!
hari sudah petang ...... jom balikkkkkkkkkkk!!!!

5 komen uolls ::

amin said...

selamat bercuti...

faqiha said...

cumil la bdk tu

eddie dewanaga said...

muffin tu nampak sedap...

kalau kena dgn latte mocha, adoi...

jiejah said...

faqiha
tq tq ..tgk ler siapa mummy dia!!
hahahaha larikkkkkkk..

eddie
muffin tu adam jek yg mkn , mummy dia x minat sbb dah aimed nasik ..hahaha

kojah said...

adeh!terliur kenny plak...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers