February 13, 2009

Tag dari mek syana heheheeh

meh menjawap TAG dr puan syana ,
pasni aku buat entry pasal peti ias plak wakakakak
gigih tul aku ;))

* cuba korang dengar betul2..dengar sekeliling...dengar betul2..!korang dgr x?aper perasaan korang~ dgr staf ku tgh pok pek pok pek .
Rasa ? mcm nak lempangggggggggg keh keh keh

* cuba korang lihat betul2...lihat sekeliling..lihat betul2..!.korang lihat x?aper perasaan korang?
~ lihat serabutnya opis ku .
Rasa ? rasa nak balik rumah tidur wakakakak

*cuba korang bau betul2..bau sekeliling..bau betul2..!..korang bau x?aper perasaan korang?
~ x de bau lorrrrrr
Rasa ? x de perasaan ;)

*cuba korang rasa betul?.rasa diri korang ke@sekeliling.!betul2..korang rasa x?aper perasaan korang?~ rasa sunyi plakkkkkkkkkkk dahhhhhh
Rasa ? rasa nak buka radio , layan rock kapak yeaahhhhhhhh!!!!!

korang feel x aper yg korang buat?..feelkan skrang?...feel la skarang
~ oooowwwhhhhhhhhhh sungguh feel , feeling & failling hahahahaha

PERSON TO TAG
incik apisz
incik eddie ~u know i luv to tag u hehehe
puan ai
cik zie

3 komen uolls ::

SyaNa said...

sungguh gigih ko..
syabasss

eddie dewanaga said...

hampir2 tak perasan nama gua ada tadi... adoi, hehehe... maybe next week ye, sebab besok dah drafted kisah valentine's day!


selamat berhujung minggu jiejah!

jiejah d'blogger said...

syana
aku ni kadang mmg over rajin , tp rajin membelog la .. bkn rajin keje ekkekekeke


eddie
tq bebeh .. take u'r time !

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers