February 24, 2009

Semalam yg panjanggggggggggggg

semalam balik keje rush gi balik rmh MIL.
kepakaran aku diperlukan tuk isi segala mala form tuk BIL aku buat dialisis.
oh yeeeee , lupa nak citer yg beliau disahkan telah rosak buah pinggangnya.
huhuhuhu kesian kan ??
so , aku gigih nak fullfill semua keperluan tuk di submit ke pusat dialisis.
susah rupanya nak dptkan tempat , bkn mcm masuk spital heheeheh

sambil² isi form tuh aku dok pikir² , kenapa agaknya org cina ni x reti isi form?
hahahahhaha kutuk laki sendiri nmpk? ampunnnnnnnnnnn laling .
bkn apa , ini yg berlaku disekeliling aku la
bos² aku , kelik² aku , lokong & famili nya .. padahal form tuh in english la kan,
kalau dulu ampun juga sbb kebanyakan form gomen ni in malay ..
ini sekarang in english pun x leh fill in ? heran tul aku ..
ker depa ni x kompiden ? har har har nanti² ler ku tanya² pada lokong .

masa ni dlm kul 6.30pm . hujan oooooooooooo , jem pulak tuh .
tu pasal aku maleh nak keluar selepas waktu keje
nak pulak hala ke klang ... ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

ni lokong jumpa kawan dia .. kawan dia ni tolong ambikkan form kat pusat dialisis tuh.
sbbnya ?? sbb pusat tu dokek sgt ngan rumah dia .. nak rush time lunch ke sana lokong takut x sempat jekkkk ..
balik dr rumah MIL dlm kul 9pm .
perut aku lapar balik hehehehe
sbbnya petang tu aku tapau nasi tomato tuk aku , nasik goreng kg tuk lokong.
mana tau incik adam mkn byk la pulokkkkkkkkkkk... hisssshhhhhhhh kesian aku
dapat mkn sikit jekkk .. selalunya adam tu petang² x nak mkn sgt sbb kenyang lagik mkn kat skolah ...
so , minta lokong tapau kan benjo ..
eerrkkkk aku x mkn beger lain selain benjo .
kalau beger lain tu cam ayan/daging ~ aku mkn yg hat kfc & mD jekkk
wahhhhhhhhhhhhhhh lupa diri tul ...
tp betul tu .. pengakuan ikhlasku .
kutuk pun aku x kisah muahahahaa.

ini plak pic bila ntah .. adam suka² pakai anak tudung eikin ku.
shumellllllll plak anak teruna ku ini ..wahhhhhhhhhhh ayu gitu.

3 komen uolls ::

ai said...

ohooooooo..lu punya lokong olang cina ka?? aiyya..wa balu tau oooo.. ;P

siannye BIL kau dah sampai kene wat dialisis. aku ni trus kene tukar je kidney ni. tp dlm 5 tahun lagi kene wat jugak kot dialisis tu..huwaaaaaaaaa..

ab geldofg said...

comelnya anak dia

jiejah d'blogger said...

ai
balu tau kaaaa?
aiiyaaaaaaaaaaaa belapa kali sudah bilang hahahaha

ab
ehehehe chenta hati tuh :)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers