February 16, 2009

Juice Apple Kasturi

ooouuuwwwwwwwwwww aku apdet sket ini posting sbb ada yg request resepi ,
jangan saman aku arrr tokey SR ;0 hahahaha

~apple ikut suka berapa bijik
~limau kasturi ikut berapa bijik epal korang blend
~asam masin hat keler putis

blend apple + limau kasturi yg dibuang bijik
tapissssss ,
pastu blend sekali lagi bersama beberapa ketui ais + gula kalau suka
pastu masukkan asam boi .
pastu minum .
hahahahahah kompom nanges tokey sikret resepi sbb aku dah terer buat apple kasturi :))
lokong siap wat lawak jaki jipang lagik ,
'yang , jom buka table kat depan rumah ~ jual juice ni RM2.00 secawan'
keh keh keh .. dgn kata lain sedapppppppppppppppp sgt jus ini .

sila pengsan kawan² ..wakakkakaak

7 komen uolls ::

ab geldofg said...

wah2 bstnya

eddie dewanaga said...

jiejah,
kenapa apple kasturi..?
letak limau kasturi ke..?

jiejah d'blogger said...

ab
meh ler dtg rumah hahaha

eddie
a'ahhhhh sbb buh limau kasturi.

suzielawate said...

jah..bestnyer..terlius..
limau tu ngan blend ngan kulit2 ea..x pahit ker?
nk try....

jiejah d'blogger said...

suzie
a'ahh blend sekali ,tp jgn lupa buang biji² dia ..

aNa d'sKoDenG said...

bila nak ajak aku g umah ko lagik jah?
nak apple kasturi gak!

jiejah d'blogger said...

diya
errrkkkkkkk .. tggu house warming yer , tu pun kalau larat nak bleh buah wakakakakaka

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers