February 16, 2009

CErita Pagi Sabtu

adoiiiiiiiiiiiii la sungguh penat hari sabtu tuhhhh .
x jadik balik kg sbb mak kata nanti jumpa kat rumah k.leha jek.
so , disebabkan sabtu pg tuh k.leha lom beranak lagik
akupun postpone jekkk plan nak gi rumah dia.
dah ambik cuti khamis + jumaat ni tuk gader² wif mu famili kat rumah k.leha
x sabar nak jumpa anak buah ku yg baru ~ Iman .
iissshhhhhhhhhhhhkkk nak bau bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)


jadinya sabtu pagi tuh , lepas cuci baju , sidai baju , sapu sampah, kemas rumah
aku pun ajak adam jln² carik pasal kat tesco xtra ..
sampai tu bekpes duluk ,pastu baru layan dia games bowling ..


lepas dia puas main , baru masuk tesco .
carikkan baju bebi iman , dpt 2 pasang .. lupa lak snap gmbr hehehehe.
pastu belikan adam kasut , sian dia kasut dah buyukkkkkkkkkkk ..
tp dia asyik ler nak beli siper/sandal , aku lak poyo² suh beli kasut lawo skettt.
last² dia setuju gak beli kasut seperti dibawah ..


siap shopping semua , jam dah kul 12 tgh hari , makkkkkkk aiiiii cepat tul masa berlalu.
terus ajak adam balik TP malang sungguh sbb semua jalan tutup b'coz of bebudak main beskal........ huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hawauuuuuuuuuuuuu tul .
dekat 2 jam stuck kat belakang Giant tuh ,...
berasap berapi semua ado , rasa nak balik jln kaki jekkkkkkkkkk keh keh keh

cian adam , sampai tertidur² walau dlm panas terik. ekon keta dah buka 3 tuh tp membahang yg amatttttttttttttt ...

samapi rumah terus siap² sbb pagi tu aku dah booking tiket nak tgk Geng upin ipin.kat mana lagik kalau bukan TGV bukit tinggi ekekekekeehhhh selalunya aku gi bukit raja , tp kat sana tiket yilekkkkkkkk,nasib baik kat bukit tinggi still available heheheheh .

Kesimpulannya , cerita itu sangat sangat sangat best ..korang gi la bawa anak² layan movie neh ..time aku tgk tuh , bukan malay ajek tau ..cina + india pun layan gakkkkkkk ..

sebelum balik layan mkn duluk kat fudkot ,adam lak layan main laaaaa apalagi kan , see dia terjun tiruk hehehe


hepi hepi hepi .. balik dlm kul 7++ , adam adalah pengsan dlm kereta sampai esok pagi wakakakakkaaaa.

5 komen uolls ::

SyaNa said...

2 jam stuck nye..gigih btol ko..
terer la adam wat aksi kt gelongsor tu..

jiejah d'blogger said...

syana
wakakakak gigih ??
sket lagik meletopssss oooo ..
mencik arrrr .
dak adam tuh mmg gitu , suka buat aksi melampau !!

ai said...

aku pon mmg nk angkut bebudak ni. tp tunggu time2 reda. skang ni ramai sgt le..huhuhu

jiejah d'blogger said...

ai
sungguh ler , kalau ko Q mmg pengsan ooo .
aku book online kira ok sket le
hehehehe

ab geldofg said...

wah2

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers