February 11, 2009

Menggeril incik salmon


semalam menggeril salmon ,
buh lemon + b/pepper
suka suki jek aku ubahsuai resepi wakakakaka.
atterrrrrrrrrrrrrr ikut ajek la tekak nak mcmmana kan ?
pastu masak sup sayur campur + telor .
telor tuh tuk incik adam la pulok ..
semangkuk abes dak tecit tuh mkn.
lokong mkn sikit jek sbb dia dah mkn busat kat opis.
bos dia open table
boss aku gakkkkkk yg sampai sekarang x reti² nak open table
hampehhhhhhhhhhhh ;((

7 komen uolls ::

ai said...

sedap pulak aku tengok salamon kau tu Jah..dah bertahun aku x makan. ;P

jiejah d'blogger said...

ai
hehehehe sedap kalau grill ajek ,
arituh aku goreng tepung~cam ampehhh rasanya wakakaka

eddie dewanaga said...

jiejah memang best...

setiap entry pasal mkn, lu tak penah gagal utk buat gua lapar balik meskipun baru lepas kena burger ayam dan kerepek kentang...!!

teruskan menggoda dgn gambar2 mkn yg sedap2, boleh jadi gomoks tau bila layan blog ni...!

jiejah d'blogger said...

eddie
hahahaha gua x bersalah tp dah namanya isteri org harus masak , mkn , masak , mkn ..
ekekeke sama² la kita gemuk ;)

eddie dewanaga said...

akhirnya sudah settle tag yg jiejah kasik bulan lepas... ada 2 lagi tag tertangguh... boleh lah ye...

kira halal kawan2...

:)

tinie cuppies said...

sedapnya minta skit.....

hafinah said...

Huh! Asyik makan jer...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers