February 16, 2009

Hari Ahad pun lotih ekekekekee

ahad pun lotih acik ni , hari² penat lokong kata wakakakakaka
nasib ko la dapat bini pemalas ..

so , semalam kami laki bini buat spring cleaning
lokong bersihkan hall ,
aku biasa la dok dapur ..
jiwa kacau nengok peti ais mcm kapal karam
so , aku godek semua keluar
campak semua barang² xpired
cuci sana sini

wahhhhhhhhhhhhhhhhh tarraaaaaaaaaaaaaaaaaa bersih berkilat u
hehehehehe



lepas kemas rumah semua kami gi Hospital sbb BIL aku a.k.a abg lokong masuk spital lagik.
kali ni masalah buah pinggang plak
aduiiiiiiiii la ,, sian sgtttttt aku tgk .
aku ni plak ada trauma sket pasal spital
jenguk dlm 10 dah kuar
aku mual² , pening² iiissshkkkkkkkkkkkk x tau la nak habaq lagu mana.
pendek kata aku mmg trauma ngan hospital hehehehe.
aku bg can lokong sembang ngan abg dia lama sket ,
so, aku dok heret dak adam yg x reti dok diam tu turun kat bawah ,
ada tmpt permainan kanak²
main la dia kat situ sambil aku lepak² kat tepi
udah ler panas terik
kul 1++ tuhhhhhhhhhhhhh , makkk aiiii makin legam haku huh~
pastu gerak gi tesco xtra ,
layan adam main lagik , kebetulan ada org dr spital anjurkan kempen derma darah
lokong xcited nak derma ,
so dia solat duluk baru derma
aku ?????????????
hahahahaha aku kata kat lokong , tiap bulan aku dah derma darah
byk lak tuh , so x bleh derma lagik
karang x shukup darahhhhhhhhh wakakakaka kejiiiiiiiiiii ok .
lokong sambil sengeh² perli kata aku takut ;(( keh keh keh tau x perrrrrrrr .
lepas siap semua , mkn² then balik .
lepak jap kat rumah , pastu dlm kul 6++ kuar dke depan rumah
main badminton lagik
lagipun ada org nak fogging rumah ,
katanyaaaaaaaaaa ramai yg kene denggi ehhh ??
eeeiiiiiiiiiii atutttttttttttt aku ;(
main² sampai kul 7++
lepas maghrib semua rasa kenyang ,
lokong pun kata dia kenyang so aku goreng mende ringan² jekk
wakakakaka

2 komen uolls ::

SyaNa said...

ahad pn aku laki bini wat spring cleaning..lega tgk sume da kemas..kalo tak serabot gile

chikin said...

banyaknye ubat dlm peti ais???

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers