February 24, 2009

Cek Mek Molek

ini menu ahad (220209)
menu org sakit .
bkn sakit aperpun~sakit org pompuan hehehehe
lama giler aku x kene senggugut , sampai dah lupa camner sakitnya.
sekalinya last week aku kene daaaaaaaaaa
udah ler time tu aku jd bibik jaga iman , jaga abg kakak iman,jaga mama iman
huhuhu sadissssssssssssss oooooo .

sabtu petang aku gagahkan diri jugak balik shah alam,
kalau still stay kat bidor mau pengsan aku ..
ahad plak lokong bz ..
aku maleh keluar , lepak jek kat rumah dok perabis stok lam peti.
sayur pun tadak hahahahaha cian aku ;)
sup ayam + kentang
pekasam goreng
budu ~ pestime aku buat ooo . budu ni besan aku bg last year muahahahaha
nasib baik xpired dia 2010 .
pastu petang² sket aku rebus keledek 4bijik kenit² .
niat hati nak buat cek mek molek .. inipun pestime buat ooo
aku main belasah jekkkk ...
nasib baik jadik gakkkk walaupun rupa dia x berapa nak molek hehehehe
sebelum
selepas ............. dappppppppppppppppppppppppppppppppppp banget sehhhh!!!!

5 komen uolls ::

ab geldofg said...

wah cek mek molek

SyaNa said...

weyy pekasam tu bau smp sini..
sedapp wooo

jiejah d'blogger said...

ab
heheeh suker ehhh ?
pes time buat .. ok la kot ;)

syana
hahahaah sampai sana kaaa bauuu?
ada kenyang ambik bau :0

ai said...

kalau kau x tulis sedap pon, dari rupa bentuk cek mek molek kau tu pon aku leh tau mmg sedappppppp!! pandai kau masak kuih ye? aku x reti le wei..

jiejah d'blogger said...

AI
hahahaha aku paling bengap bab buat kueh heehehe
itupun sbb ada stok keledek yg ntah bila ,
pastu pikir² kueh tu jek yg paling sempoi ..layannnnnnnnn

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers