February 20, 2012

Malam minggu berteman salad kebab dan Beto

Malam minggu saya sunyi .. ewahhh statement mintak pelempang ekeke 
but siyes , sabtu mlm tu incik daddy balik surau lewat sbb ada kematian.
anak besar lepas sejuta money drop dia pun drop jugak depan tv
anak kecik pun drop juga x lama kemudian
emak budak terasa lapas sbb last mkn dlm pukul 3ptg
kahkahkah dasar femalas kan , bila laki kata ada majlis ..lajoooo je ko kata x yah makan kan?
anak besar mintak cococrunch & mkn kek yg dia beli siap² masa keluar lunch
anak kecik x yah cakap laaa , balun susu sudah
last-last dlm pukul 10 perut berkeroncong
so kebek² apakah yg ada dlm peti ajaib , jumpa sate kebab
tgk kat tmpt sayur ada mixed salad jekkk .. bagus kan?
grilles kebab then campak² bahan buat salad
sambil mkn kebab sambil layan cerekarama yg ntah dah berapa kurun mummy x tgk
terus jatuh chenta ngan hero dia Beto Khusairy ?
wallahhhhh comey munggg ni ..mkn kang.
esoknya terrrrrtgk lg sekali my beto dlm citer Sesungguhnya
wallah .. u made my day lah beto.



dah.bai.

6 komen uolls ::

si tuan putri kiUt said...

sedappnyerrrrr......

el said...

kebab tu mmg ada jual cam tu eh?
ntah sejak cerekeraman tu terus nama beto naik hahahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...

pada akak itu pun dah cukup kenyang, selalunya kita masak sebab suami ngan anak ye dak?

hajarus said...

sedapnyer... hjr pun da rase minat kat beto belakon... hehehe... :)

Irfa said...

pun peminat beto.tp citer tu ari x tengok.huhu

Mama2Q said...

sodapnya kebab......meh ckit...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers