February 14, 2012

Kesian budak dompot mummy.

As Salam
Budak dompot saya kene virus , saspek rotavirus.
muntah² + berry berry since last week.
ehh sebenarnya dah elok tp jumaat lepas datang balik
dr mlm dan seharian sabtu tu ntah berapa kali dia muntah , asal mkn/minum mesti keluar balik
pestu gigih dia minta makan balik .. kesian sgt sbb kalau bg mkn/susu sure keluar balik
sabtu petang tu terus angkut pergi DEMC
doktor tya nak werded tak , kompom la mummy jawap x nak
bkn senang wehh duk spital ,last year kan dah warded sekali sbb sakit yg sama
baik la mummy duduk rumah jaga dia .
semalam mummy terpaksa cuti sbb still cirit birit ,muntah dah kurang
today daddy's turn lah .. kang kene buang keje plak asyik nak cuti jek hahaha
*
*
tggu tunggu turn kat spital
memula behave , dah lama tu satu spital dia jelajah ekeke
 mummy plak layan kuch kuch hota hai
 lepas ambik ubat semua balik laaaa
eh singgah makan jap , mcm x biasa kan
org jaga anak sakit mana leh masak hahaha
dasar org rajin

*
tgk la muka budak kuat meragam
asyik nak berdukung je keje nya pestu ajak jenjalan
ewahhhh x padan dgn sakit kan
mak ko dah kurus lengan sbb asyik dukung kamu jek
kalau kurus satu badan bagus gak hahaha
 dia ingat comey la tu buat muka gitu hahaha
cepat sihat ye sayang
kesian mummy tgk kamu asyik muntah + yak² sahaja
dah hilang ketembaman kamu ,nmpk tulang mcm abang kamu dah huhu

4 komen uolls ::

ammi said...

siannya..dah sihat ke belum tu??

Jiejah @ Iza said...

ammi
today better lah than yesterday. harap² balik keje ni dia dah sihat sbb sonok kene uli ngan dedi dia hehe

el said...

mayb dia nak ubah bulan kot jie..or nak pandai sesuatu tu..sllu gitu lah nok anak2 sakit ni ...
hope cepat sembuh ye
leh buli mummy kamoo smpi lobam ahaks

Jiejah @ Iza said...

el..tu kata kat daddy dia, demam sbb umur cukup setahun . demam kene kaw kaw la kan hahahha

now pun dia membuli..asyik mintak dukung hohoho

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers