February 21, 2012

Lagu pebret dak Adeel



Adeel kan jenis susah nak tido , tonggang terbalik sejam pun x tentu lelap
tgn mummy dah lenguh pun dia still hokhekhokhek
then daddy ada beli quran digital , dlm pen tu ada mp3
ada lagu ni , mmg mujarab - senyap jekkk dia sampai terlelap
adam pun suka sampai naik hafal dia
ehhh mummy pun suka ,sejuk ati dengar.


2 komen uolls ::

el said...

bgs ni..nti aku try wat kat dak tecit busuk pet tu kt umah..hehehe

Jiejah @ Iza said...

cuba la el.
agaknya sbb bebudak yg nyanyi , terpegun dak adeel hahaa

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers