February 16, 2012

Lunch yang tak cukup kenyang ...

Tak cukup kenyang bukan sbb x baca bismillah tau , i baca 10x sebelum mkn hahaha
alkisahnya pagi td x sempat bekpes sbb kalut ngan ntah hapa-hapa plus tak sempat singgah mana² nak tapau kerana jem le pulok . redha la minum air kopi jek segelas besar .
angan² tinggi melangit nak lunch sedap² sbb perut melapar tahap bleh rasa nak mkn org tp hajat dihati nak gi tesco kene laksanakan sbb ada org kat rumah tu order speggeti . gigih mak korang  / bini org ni gi beli barang 
eeiiii beli sikit jek bahan jek dah 78hengget . gigih pejam mata x mo beli barang lain tau .
saya beli :-
angel hair 1peket
pasta 1peket
kimball sauce
mince meat
daging 1peket kecik
capsicum 2bijik
salad
sekut adeel - hahaha termasuk plak

*
*
ok melalut.
lepas beli barang terus carik tmpt mkn
sekali semua full cisss cisss cissss
sejak ada MSU sebelah tesco ni memanjang tmpt mkn full
maka saya pun singgah stall hot & roll
mengkome pernah mkn?
sedap tau ,mcm² ado
kalau x nak hat manis² ,leh order hat pedas² masem
kat bawah ni hasil pokcik google ,idak la saya gigih sgt nak ambil gmbr stall kan muahhaa
 saya order yg bawah ni
bkn set tau ,seketul capati membungkus sosej
capati bukan besar cam kedai mamak tu , ni comey lote mcm tapak tgn saya
ehhh tapak tgn saya comey????
kompius jap hahaha
sedapppp tp x shukup ler seketul
tp malu ler pulak dah byr pestu nak tmbh order
kalau ku tahu cinonet sgt , kompom order 3ketui haahha
dasar naga!



sekian
korang cuba laaa
sedap.
promosi free bg pihak hot & roll .

6 komen uolls ::

el said...

ha!!!mlm ni mkn spageti sos kimball eh terbaekkkk...

sllu lak lalu lalang kat gerai hot & rol tu..ada gak le niat nak torai..tp smpi ke la x torai2 pun..insyallah ko dah promote abisan aku nk g torai tp rsnye xmolah order hat cinonet cam ko compom aku x kenyang..muahahaha

kasihibu said...

betak pernah lagi cuba
lagi baik makan cepati di kedai mamak dak gitu? kenyang brup!!!

Jiejah @ Iza said...

el
sedap ..meh cuba .jgn order 2 tau ,nyesal nanti sbb dpt celah gigi jek hahaha

Jiejah @ Iza said...

kak eja
capati kedai mamak x de sosej hahaha

ammi said...

ada eehh promosi ni..semalam beli gak crisp chicken & cheese..yg ni boleh ler coba ptg nanti

Jiejah @ Iza said...

ammi
x semua tmpt kot ada promosi . tu gmbr incik google ,smlm x de pun prmosi nya ekekke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers