November 12, 2010

Briefing vs Makan²

Salam.
12/11/10 , tantek nomot ni ehhh?
hari ni @ pagi tadi ada briefing @ wisma bentley d'sara.
saya dah memekak pepagi kat fesbuk konon malas pergi
kecuali ado mknan hahahaha dasarrrr la kan .
tp masa pergi boss sosat barat mencari tempat ni
siap tanya saya kat mana ..ehhh kalau saya tau boss x yah la hantar ekekeke.
sampai jek dah 10:30++ , awal lg tuhhhh ..ramai yg lom sampai
meh kita serbu mknan dulu .. as usual mknan ringan la kan
x kan depa serve nasik plak pepagi buto.
walaupun perut still kenyang tp saya tetap ngap 2ketul fruit tart
sedappppppppp ... pestu balun kopi lakkk.
pestu baru masuk bilik ..bilik plak sejuk melampau grgrgrgr
selimut pleaseeeeeeeee !
*
*
*
Sessi A & Q start jekkk saya ajak kelik cabut larik hahaha
turun² jek kat g/floor nmpk ada rest chinesse muslim - Kristal kot nama dia
terus teruja mak yong ni sbb dah lama ngidam mkn dim sum slurrrppp..
*
*
*
Ramai yg request nak tgk mak yong kan ??
tarraaaaa sila telek perut saya hehehe
membesar bagai johan lagi tu @ 6++month
sila jgn bygkan perut saya tatkala menjelang 9bln .
saya sendiri ngeri wehhhh !!!
my kelik memey yg sepatut nya attend sorang² tetapi boss adalah mendengki
saya dengan alasan memey x bleh handle - alasan x bleh blah !
minuman
saya : hong kong milk tea
memey : lime & plum
ooowwhhhh teh nya sangat sedap di tekak saya
sedang² saja , x manis sgt .
dim sum with chilli & vinegar
terbaekkkk !!!
errkkk mkn sorang seketul , pestu 4ketul saya tapau balik
hahahaha dasarrrr org kampung ..
mine
lupa nama tp mee sup tu adalah lobak putih
bagus tuk menambah air susu kan ekekek
then ciken chop yg rangup & lazat
lupa nak snap sos dia.
memey :
fried rice with lamb shoulder
wahhhhh .. mengembekkkk la memey lepas ni ekekke
sekian : tetiba jek hahaha


4 komen uolls ::

mamaaerish@eb said...

bunger kat idong tuh naper eh?... ;p... identity dirahsiakan eh?

Jiejah @ Iza said...

eb
sbb area muka semua berkembang maju ..sila tgk badan saja hahaha

eddie dewanaga said...

...gua memandang kambing itu dgn penuh nafsu, gua renung atas bawah, kalau gua dapat, gua akan bikin love bites dulu sebelum gua kunyah...

:)

Jiejah @ Iza said...

eddie
waaaaa ganazzzzz tuh ekekekke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers