November 1, 2010

Akhirnya ... ku miliki mu

Akhirnyaaaaaaa .. setelah bertangguh² bulan ke bulan
saya beli gak DC ni .. beli hat murah² jekkkk , x mampu nak beli yg rege 2-3K .
ni pun gamble jekkkk merembat .. saya buta IT dan yg sewaktu dgnnya.
tgk hat samsung ni comey , then ada lcd - bleh la kot hahaha
asal boleh jek saya ni , lagipun bkn rajin sgt nak snappy² mcm org lain
balik² gmbr mknan jekkk hihihi
belipun sbb kamera lama saya yg uzur
kadang² dia hilang ingatan , asyik le suruh saya set date/time
tiap kali on , tiap kali tu ler nak set hahaha giler dasat keuzurannya.
*
*
harapnya kamera ni leh bertahan lama sket dgn saya
kamera lama tu dah lebih 5thn saya guna kot
or seumur adam ?? ntahh saya pun dah x ingat.



5 komen uolls ::

Shafika Syuhada Rosli said...

congrate dear, dpt beli cam baru . ******sedang menabung sehari 5 posen tuk beli dslr . =p

kak ina mail said...

bestnya ada kemera baru.mestilah lepas ni gambar kat blog ni semua meletopsss.

hajarus said...

akak dah ade camera baru pasni rerajin tepek pic tau.. :)

mamaaerish@eb said...

wah...asyikkkkkkkkk... leh la kami tmpg enterprem nanti yer?... ;p

Jiejah @ Iza said...

ahahahahaha ye ye ye rajin - takut rajin peram kamera kot ekekeke .

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers