October 20, 2009

Mata adalah permata

hehehehehe tak agak² tajuk.
arituhkan..ntah bila ekkkk ,lupa dah date nya
aku ada posting pasal gi promo permata hijrah ni.
masa tu org meremut la pulak
x sempat nak test try cuba :P
so , sabtu lepas (matikkk la entry tertunda :P )
aku gi tesco xtra membeli barng basah kekdahnya
aterrrr nak buat open house yg sentiasa open tuh ..
ada plak depa buka table
so ,benti skodeng²
diorg offer tuk test power heheheh
test ajek laaa , kata rabun kann ??
huhuhu
terjerat sudah.
adalah dgn itu aku menggendeng² lokong mintak ihsan wakakaka
lokongpun dgn rela nya (rela kahh ? ) belikan 1set
tuk dipakai siang n malam
sekarang gigih ooo aku pakai siang mlm
jgn hot² ciken shit sudahhh
durhaka mempokai duit laki :D
harga promosi adalah RM110.00 sahaja ekekeek
RM 59.90 + RM 59.90 (15ml + 15ml)
Untuk masalah silau mata, masalah rabun dekat dan rabun jauh, masalah kornea mata, masalah katarak, masalah glukoma, masalah urat saraf, masalah rabun yang disebabkan kencing manis, mengurangkan "POWER" kaca mata dan mencairkan selaput lendir di dalam mata dengan izin ALLAH. InsyaAllah sembuh tidak perlu dibedah dan tidak berkaca mata lagi.
Warna Hitam = Untuk kegunaan malam
Warna Hijau = Untuk kegunaan siang

11 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

makku ada guna gak produk ni~

eiza in the house.. said...

mcm best jerk produk nie kak..cmne ko pkai kak..ada ape2 effect tak?..mesti mata nampak hijau dimlm hari cm mata kucing ekk..hehe

JiEjAh_DeEn said...

zara
ok ker mak zara pakai ?
bg testimoni skek lalink !!!


eiza
pakai mcm eyemo jekk hahahaha
tp pedih sket sbb dia ada ubat kan.
cuba la kalau dah terasa ada rabun² skek :D

aNa d'sKoDenG said...

aku guna gak jah..yg baias jek..pasal mata aku x rabun..saja nak cucisss gitew. aku amik yg BIRU

tp abg adie pakai yg PINK...rabun skit²..

eynda said...

Berkesan ke?

hanim.. said...

huhu.sy adalah salah sorang yg msk kategori hot2 ciken..ms nk beli bkobar..pau incik hubby rm350 tuu..sbb ada xtra lg satu botol utk yg spray tuu..adalaa sminggu 2 je kot bkobar..sudahnya skg dok sengapke je dlm laci..huhu..

JiEjAh_DeEn said...

diya
oooo ko pakai gak ekkk ?
ada kesan dak ? hehehe

JiEjAh_DeEn said...

eynda
kene tggu lepas 1-2bln kot,kene bg habis botol tu baru leh ckp pasal kesan nya ..harap² berkesan la :D

JiEjAh_DeEn said...

hanim
ooooooooo ambik set lagi satu ekkk?
sayang la kalau x guna .. guna la walaupun celam celum hehehe mahal oooo .. cian cik abe !!

aNa d'sKoDenG said...

jah..
nak kata berkesan..aku pon cam yg ramai² tuh..hot² ciken shit ek? wakakakaak
tp mata aku tadak problem ngat..tu yg aku malas lebih. hahaha. tp kalo mata pedih²..pakai tuh..lega~!

kalo asben aku lak..tiap kali pakai..konpem "pedihh..pedihh..". hahahah. bg mata yg ada prob..ada sedikit pedih la memula tuh. bila dah lamaa skit..ok. asben kata..lega pas pakai..sebab dia naik motor g keje..habuk bagai masuk mata..lelain..x nampak lg laaa setakat ni. ye laa..sebotol pon x abis lagik. hehe

JiEjAh_DeEn said...

diya
ooooooo gitu .
patut la mata aku sgt² pedih masa titik kan tu .
sbb mata bermasalah ekk?
kebetulan aku beli tu pun sbb mata aku gatal² .
mudah²an sesuai ngan aku :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers