October 9, 2009

Anakanda pun ado open house :D

semalam petang ehhhh malam , lepas aku kemas² barang lepas dinner
adam bawa surat bg aku
baca² , mak aiiiiiiiiii ada jamuan esok (mean hari ni la) kat skool dia
jamua tuk pelajar playgroup sahaja
pastu cikgu minta :~
~pakai baju melayu
~bawa food
@
@
@
matikkkkkkkkkkkkkkk !!!!
termenung jap depan peti sejuk .
udah la hari dah mlm , mana nak cekau barang² nak masak
pastu hari khamis , makna nya hari barang dapur semakin susut :-P
tgk² ada ayam , ada fish cake , sayur sawi + kobis
mmmppppp jadik la kot kalau nak goreng bihun ..
prepare barang² semua mlm tu jugak
senang pagi² terus campak lam kuali :D
ini budak xcited nak beraya ntah berapa kali .
baju melayu ni pun dah ulang pakai 3 kali hahahahha
lenjan ajek la nak oiiii baju tu , tahun depan kompom x muat .
bihun singapore caca marba hahahahaha
saja buat kurang pedas sbb tuk budak² kan :D
Alhamdulillah settle ....

2 komen uolls ::

eddie dewanaga said...

extra fishball...!!!

nice job beb.

JiEjAh_DeEn said...

eddie
no taugeh maaaaa :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers