October 28, 2009

Apa sondol² ni ???

tantek kan kereta ni ?
hahahahahah giler cute ..
@
@
ehhh bkn nak citer pasal keta cute tu
nak citer pasal hari isnin (matikkk la ,citer basi lagik hehehe)
balik keje alkisahnya ,
kat t/light belakang opis den tu
x semena² dummmmmmmmmbbb bunyik kereta aku kene sondol
whattttttttttttttttttt ???
aku mcm blurrrr kan sbb keta aku bkn bergerak pun
udah lampu nya merah huhuhu
@
@
aku ambik napas dulu , jln kedepan sket then park tepi
jeling kat cermin belakang , shiittooooooooo 4X4 ko
dlm hati abesla kemek bonet aku
udah ler keta buyuk kan ..waaawaaawaaa dah nanges dlm hati
mujur masa tu berdua ngan memey
nak hantar dia g komuter ..
terus aku turun ngan dup dap dup dap
cinos tuh dah turun dulu belek² kereta aku
pastu cepat² ckp x de apa² yg kemek
tp aku tetappppp la nak membebel kan
ateeeeeee ko x leh sabar ker
ko nak aku terjah lampu merah kah?
ko nak tolong bayarkan saman kah ?
ooooo mentang² kete aku buruk , suka suki la ko leh langgar ??
dushh dushhh dushhh !!!!
@
@
beriya² dia say sorry ..
akupun kejap jek nak marah , pestu cool balik hehehe
apapun Alhamdulillah x de mende yg rosak
tiada kemalangan jiwa raga .
tp kalau korang dengar bunyik dentuman tu
sure rasa macam kemek² teruk keta tu
akak aku kata , berkat kereta buruk
body kuat , bkn dr tin milo wakakakka
sayangggggggggggggg keta i taww !!!

5 komen uolls ::

mamarempit said...

ayoo,..nape ko tk sondol dompet dia jah?? :P

eddie dewanaga said...

gua penah tengok Kancil kena sodok dgn 18 wheeler di Pasir Gudang Freeway.

Kancil tu dah tak serupa kereta lagi dah... dah macam tin Coke kena pijak.

leper bersama pemandunya.

JiEjAh_DeEn said...

mama
hehehehehe x de mende yg rosak camner nak sondol duit dia plak .

eddie
errrkkkkkkkk ...x mo la citer pasal leper² huk huk huk

suhaila-ab said...

huh kuat tu bontot kete..

JiEjAh_DeEn said...

suhaila
hehehehe tu la , x sangka plak x kemek :-))

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers