October 7, 2009

Jalan Cerita Yg Panjang

giler malas nak hapdet since cuti raya haritu kan ..
ada laaa sikit² gmbr thru hp cikai aku tuh :-)
ada yg aku dah x ingat date hahaha
giler keji :-P
@
@
@
ini sabtu lepas masa gi bekpes ngan incik adam
alamakatak , lupa lak nm rest tu
location :~ belakang tesco xtra , sebelah Kaya Kopitiam

mee goleng sedap sbb byk taugeh miahahahahah
nmpk cam togel jekkk tp settappppp !!!!
bubur ikan pun sedappppp juaaa
sosej roll sedap kot sbb incik adam mkn sampai licin ngehh
air asam limau ~ settappppppppppppppp jua
@
@
@
@
@

ini plak masa raya ..
giler melompat kan citer aku hahahahah
ateeeeeeeee malas nak susun
ada fenin sket yg pasti raya pertama ..
pepagi muka dah pucat lesi ..yappadaaaaaa .
ni on d'way gi rumah abg lang .
lepak sana sampai t/hari ..makan sesajokkkkk!!!
ayam masak pedas k.lang adalahhh terhebattt!!!

ni rumah kawan kak mas ..
rumah adalah cantikkkk & hebat even cuma teres setingkat
dia mau jual murah² kat kami dlm 80k sajek
sbbnya dia tgh bikin banglo ditepi h/way
hahahahaha hati rasa mau beli tp ongkosnya ???
bkn x de tp mcm x seswai plak ..
nak beli rumah yg sepelaung dr rumah mak
gilakahhhhhhh ?? x sampai 5km pun.
nanti nak sewakan pun sayang , abes tu saper nak duduk
tp rumah sgt cantekkkkkk !!!! nanges!!

diatas pula ialah 25/09/2009
sempena besday aku yg ke 27 ..
mamam² dijonis dgn mek Su & mek Ct
mereka adalahhh terhebattttttt ...
TQ Su sbb sudi belanja .
bukan singgit dua rege mknan
ratusan huhuhu
moga murah rezekimu mek ..sob sob sob (terharu ni)





ini plak 27/09/2009
sehari selepas besday aku yg ke 27 (kenapa nak sebut 27tu byk kali????)
wakakakakaka sendiri mau ingat .
mkn di secret recipe sajekkkk .. namau demand
bkn x mo demand tp x shukup masa
sbb masa tu aku sgt sibuk buat persediaan nak open house keesokkan harinya
adam adalah menakal n mood x elok
tgk saja perilaku buruk nya yg melintang pukang
malas mau pot pet pot pet ,aku buat² x nmpk jek
karang marah² mau hilang selera mkn :-P
gmbr mknan lupa ambik sbb sedang enak melantak ..




ini plak jiran aku si eton & anak² (sufia & damia)
masa ni kami nak serang rumah jiran yg buat OH
hahahahaha baru mkn lemang 2 ketul aku dah berkejar balik
sbbnya ada kawan yg nak terjah rumah
mcm ribut aku balik nak masak ..
ekekekekek nasib baik dah ada bahan
tinggal campak² lam kuali .
nanges chef wan nengok aku masak miahahahahha
@
@
@
@
sekian laporan poyo dr aku yg malas .

4 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

muahahaha~

aku suka ko kak~

panjang mana pun, ko tetap akan puaskan aku dengan makanan yang banyak2~

pewiit kak!

SyaNa said...

adoii mengah aku baca
da la pakai korset ni ha..tak cukup napas
mokekeee

JiEjAh_DeEn said...

zara
hahaahahah mkn totappp ado .

syana
awat ko pakai korset ?
miahahahaha

eddie dewanaga said...

sosej roll tu nampak heaven...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers