October 16, 2009

ALkisah mummy & adam

Hari ni sangat sunyi
sangat lenggang
opis pun mcm dilanggar garuda hehehehe
hepi deepavali !!!!
@
@
mlm td dlm kul 1 adam merengek²
selalu kalau demampun dia x de nangis or rengek²
tya dia kenapa ..
rupanya sakit gigi
buka lampu , tgk² mulut dia merah dah (petanda adam demam)
badan panas ..dia nangis sbb x leh telan air
huhuhu siannnnnnnn tp nan ado klinik gigi mlm² buto ?
pujuk² dia , bawa trun bawah
pastu teringat ada beli syrup panadol tuk kanak²
terus carik , baca desc dia ..ada tuk sakit gigi pula tu
confident la nak bg adam
pujuk dia ckp pg baru jumpa doktor .
naik balik atas dia nak tgk tv , layan ajek la even mata ku x larat nak dibuka hahaha
lama² dia tertidur ..maybe sbb ubat dah meresap .
@
@
pagi td badan dia dedar lagik
tya adam gigi sakit x ?
dia angguk jek
aduhaiiiiiiiiii mmg x sampai hati nak hantar skool
hari ni plak ada raptai kat skool dia
adam join persembahan tuk jamuan raya AB ahad ni :D
@
@
last² angkut dtg opis hahahahah
alahaiiiiiiiiiiii mummy dia ni mmg x leh cuti hari ni
staff india semua dah start cuti
mau hangin bos kalau mummy cuti jua ..
kul 10td bawa adam gi dentis
dah bengkak gusi ..cian adam
tp adam sungguh gud boi
x de hok hek langsung masa doktor godek² gigi dia
mcm² la doktor buat , mummy mana reti nak xplain hehehe
last² tgk bill .. pitammmmmmmmmmmm RM118.00 hahahaha
x per la , janji adam x sakit gigi lagi
doktor pun x galakkan gigi adam di cabut
sebaiknya biar luruh sendiri ..sabar ajek laaa hingga sampai saat itu :P
sekarang adam tgh melepak ngan asst mummy ~untie memey .
memey rajin layan adam main games
kejap games
kejap pasang muzzy
hahahaha lantokkkkkk!!!!
giler bersepah w/station memey :0



8 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

eh mama~
tak keja ke?

hehehe~
cian dak adam~
moga dia cepat sembuh~

hanim.. said...

huhu..sian adam..mmg sgt gerun ngn sakit gg nih..mmg kacau jiwa raga..xpe adamm..that's life..someday adam pasti kene lalui jgk sume tuh kan..be tough k..

hanim.. said...

smbg lg sket..mak aih..118 hengget..mmg gila bapak mahal kinik nih..bukannye ada cabut pong..huaaaa...tu agaknya tmsk ngn duit raya dia kot jiejah..

mamarempit said...

epi deepavaliii

ai said...

Siannye dia sakit gigi. kalau kita ni pon, mau meraung. Ni plak budak..

coklat panas said...

memey tu memey yang dengan norman hakim tu ka?hehe

eddie dewanaga said...

good boy!

MaMa DaNiA said...

heheheh...kesian adam...oppss...
hye kak,saye slama ni jdi SR akak je....best bce/tgk blog akak ni lg2 tang bab2 mkan tu krana saye amatla suke masak dn makan,resepi akk pun ader yg saye try....saye dak baru di arena blog(hehehehe) so klau sudi link saye ye untuk tambag kan kenalan blogger...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers