December 30, 2011

Adam bermesra bersama Upin Ipin

AS Salam

wlaupun dah hampir hampir basi , mummy UP jugak la ini stories .seploh tahun lagik leh la adam baca sambil kembang kembang kembang hidung.
ini kejadian 25/12/2011 bersamaan hari krismas kekdahnya
cotik kan , so adam telah tertgk iklan Upin Ipin ada kat Space U8 Jelutong. kebetulan mami dedi pun x pernah jejak kaki ke sana ..so menggigih la anak banak berangkut nak skodeng U&I.
abang adam enjoy habis
 idola  *konon*
 bukti saya dah sampai sini ekekeke
 gmbr ngan susun atur majelis pun jadikkkkk
apaadamkesah ?
 mami jerit² pegang kamera kecik kat tepi tp adam dok songeh bongeh pandang kamera depan yg godang.
mummy sentap okeh !
sekian .




errrkkk saya akan bercuti 31/01/2011 till  8/1/2012.
10hari youuuu include PH & weekend la tapinya.
jangan jelesssssss  hahaha

5 komen uolls ::

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

dah besaq abang adam ni.....

mia-ina said...

adam mkn membesaq..wah real jumpa upin ipin ye..:-)

Jiejah @ Iza said...

dilla yo la , dah nak masuk skolah heehehe. tak lama lagi dpt menantu ekekke

Jiejah @ Iza said...

mia
bebudak kan sukaaaaaa ngat upin ipin,layan kan je . zaman diorg kecik ni lama huhu

Cik Ina Do Do Cheng said...

Selamat tahun baru 2012, semoga hidup jiejah @ iza sekeluarga akan lebih baik pada tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya, InsyaAllah : )

akak tengah jeles ni ko cuti panjang : )

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers