December 23, 2011

Selamat bercuti panjang ..ehhh 3hr jek.

As salam

saje jek up entry bodo² hahaha.
kata nak cuti 3hr kan ?
apa plan cuti-cuti korang ?

Christmas tahun ni duk dendiam je la sbb famili my SIL x de kat sini
diorg beraya  *beraya ?*  kat Sarawak sinun
sinun lagi meriah kekdahnya . x leh la kami tumpang curik hadiah santa mcm tahun² lepas.
ehhh tahun lepas pun diorg kat sana ..
ooooooo patut rasa mcm lama x jumpa ekekeke

saya x de plan tp td my kakak call kata nak mai sbb Ariani ada sales 50%
adoiiiiiiiii yaiii nya punnnnn , abes la duit mak kalau ikut dia ni
dia pesen sopping till u drop haahha

lepas tu rasanya nak bawa anak buah yg tercicir ikut rombongan cik jijah ke ICT
asyik ngungkit jekkk .. tensen mak tau korang ni . udah ler korang tu dah besar panjang , mak su jugak kah yg harus bawa ? pergi la sendiri ngan kawan² huhuhu .

lepas tu *berapa byk punya lepas tu daaaa* kalau ada lebihan masa nak bawa diorg mandi manda plak
cadang terjah wet world ajek laaaa ,sunway lagoon kalu .. pecah tabung la mak su korang ni hahaha
giler kedekut punya mak su !

oh yaaaa lepas tu lagik .. dah janji nak bw dia ju pa upin ipin kat Space U8.
ooooo itu dokek .. pejam mata pun leh bawa.



eeemmmmppp apesal xtvt weekend ni semua versi budak²?
sentap mak !

2 komen uolls ::

Mama2Q said...

3 hari jer cuti? kiter 10 hari....ahaks jgn jelesss (abiskan cuti sendiri daa)

Jiejah @ Iza said...

mama2Q
jelessssssss uhuksss

hepi cuti ..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers