December 29, 2011

Up satu entry dulu - Adam Orientasi

As Salam .

lama sunyi belog ni ..bkn malas *wahhhh x ngaku*  tp bz abb asyik cuti jekkk.
kat rumah plak x koser nak apdet ,asyik rebut pc ngan adam sbb dia nak main games angry bird.
dia x nmpk lagi angry mummy  canner  grgrgr

*
28/12/11 - selasa
hari orientasi dak adam @ SRAI Sek 19 Shah Alam
haaaaa bg alamat penuh skolah lagik ekekee
"saya masuk 1 Taubat .. mmg kene taubat ni"
*


*


sessi beramah mesra dengan adik ..siap ada ucapan lagi disubuh hening
"nanti mesti abang rindu kat adik sbb abg dah skolah jauh"
*
mak korang lap airmata dikegelapan subuh hening - huwaaaaaaaa ;-((
awat sentimental sgt ko bang adam oiiii .
Sekian

4 komen uolls ::

mia-ina said...

ada gak nama 1 taubat ye..jrg dengar di sekolah ija..selalu guna nama lain...unik..selamat ke sek ye utk anak ija

Jiejah @ Iza said...

tq untie mina ;-)

Cik Ina Do Do Cheng said...

comei Adam,mesti dia steadykan sebab sblm ni pernah gi sekolah, dia sebaya ngan Firdaus.kelakar nama kelas 1 taubat, teringat masa zaman akak sekolah nama bunga : )

mikamusz said...

Anak saya pun 1 Taubat, tapi baru nak start darjah 1 tahun 2014 nanti. Harap dia suka sekolah tu.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers