January 9, 2012

Tahun baru 2012 , sekolah baru untuk Abg Adam.

 As Salam

Salam tahun baru 2012.
wahhhh dah 9hr baru terkedek² nak wish yer hihi
almaklumlah , saya kan cuti dr hujung tahun 2011 sampai semalam.
perrrgghhh sekali masuk opis ,bertimbun keje hahaa

*
1st day adam skolah @ SRAI Sek 19 Shah Alam
mummy daddy ambik cuti hantar.
adik adeel x bw la sbb x sanggup nak dukung lama
tp x lama pun stay skolah ,lepas adam masuk kelas kami pun berdeting²an berdua
bekpes sambil² baca paper sampai 9.30.
pestu dtg balik tgk mcmmana dia break ka , saya siap² belikan sarapan
bgtau dia mcmmana nak beli mknan.
abes break kami pun keluar semula , kali ni pergi car4 plak cuci² mata
kul 12 dtg balik sbb nak tgk dia lunch
masa ni x risau sgt sbb mknan dah terhidang atas meja
depa duduk dan ngap sajek

kepoh kan adam dok hulur² air kat kawan² .
dia mmg ada tokoh jd ketua kampung hhaha

habis lunch kami balik kejap.
mandi ,solat zohor dan ambik adik adeel
pukul 4 dtg skolah semula sbb nak ajar adam cari van.
Alhamdulillah semua smooth walaupun kaki mummy kejang² sbb byk jln.
*
2nd day saya cuma dtg waktu rehat pagi pukul 9 . lps tu adam halau balik hahaha
dasat kan bebudak sekarang ..sgt lah berdikari.

2 komen uolls ::

elise said...

amboiiii abang adam! cute sangat dengan unipom sekolahnyer...

Jiejah @ Iza said...

elise
haahahha sama cute ngan abg eiman lerrr .. nmpk semua sama n comey² ,rasa nak picit² jek semua bebudak tu hahahha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers