June 15, 2011

PD50H Day 2 - menu & kalori

Salam.
Insyaallah still bertahan kalori under 1200 walaupun x puasa.
tp kene pilih² , kira² time nak mkn tu ..

hari ni puasa lagi , so senang sket nak jaga kalori cuma bab air aje la x leh nak togok byk² sbb masa terhad tp cuba gak la minum more than 1L . masa sahur td dah minum 500ml ,so lepas berbuka sampai la ke waktu tidur leh minum² lagi ;-)

wish me !

8 komen uolls ::

faz said...

bagus la puasa, cepat sket

eB ezrin said...

wahhh smangat betol tuh.. :)
nmpk u singgah kat blog eB tadi... lamer x singgah sini sejak eB daftar emel baru... bloglist ilang... naper senyap jerk? :)

Jiejah @ Iza said...

faz
tu la .. hihihi

Jiejah @ Iza said...

eb
akak selalu singgah blog eb tp otak tepu nak tinggal komen hihi

aida-myasara said...

hola..
Singgah Sini..
Byknya akk amik carbo lambat turun ni..
akk cuba bc kat www.taknakgemuk.com
sharing info
chaiyok for diet
gud luck :D

Jiejah @ Iza said...

aida
dah baca blog tu ..ingat kalau diet kalori ni gagal , nak cuba atkins jugak la .
tq for sharing info .

aida-myasara said...
This comment has been removed by the author.
aida-myasara said...

baik atkin dari kalori sbb selalu kena kira kalori pergh penat tu..

saya buat seminggu atkin lost 2 kg

sebelum ni buat diet loe kalori turun 8kg untuk 2 bulan senaman mcm latihan askar tp atkin cepat turun hohoho

tpe teruskan ikut kemampuan badan kita
Selamat Berdiet..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers