June 14, 2011

Menu Day 1 PD50H

Salam.
Day 1 diet telah berjaya dgn kalori under 1200.
berkobar² semangat ok , gigih mengira kalori ..kalau bertahan semangat begini kompom saya bleh turun 5kg dlm 50hr .. target saya x byk , x nak pressure diri sendiri. 1kg dlm seminggu or 10hari pun dah cukup bagus , yg penting jangan NAIK hihihi
semalam sbb puasa , jenuh gak mkn nak capaikan ke 1200kalori. hari ni x puasa sbb ada kerja luar sikit ..so kene hati² la time ambik lunch .
semalam berbuka dgn
nasi putih 1 manguk
sup campur - sayur+ isi ayam + bebola
sayur pucuk paku stirfry dgn garlic sahaja
teh tarik kurang manis sendiri bikin
Alhamdulillah kenyanggggggg

6 komen uolls ::

Jiejah Gorjes said...

wahhh aku pun nak berdiet gak la and dah tamoh guna produk2 slimming lg.. selain membazir ianya menyeksakan ok :p

ONN said...

Wah, bestnya puasa. Masa di utm dulu sy selalu join member puasa. Skg x pernah lagi. Skg mau puasa pun, x larat bangun sahur.. adeh..

Jiejah @ Iza said...

kembarku
jommm diet ..sila buang segala maknenek bahan sliming tuh ,dia tipu jek hihihi

Jiejah @ Iza said...

onn
kalau x larat bgn sahur , sahur jek pukul 7pg , pestu berbuka 7.25 hihi

SyaNa said...

diet ni bleh mkn nasi ek???
mcm syiok jek
aku ni kalo diet suke 1/2way
tension jek

Jiejah @ Iza said...

syana
leh mkn nasi sekali sehari , yg penting kalori x lebih 1200 & air kosong kene balun 2L hahaha sengkak perut wehhhh ..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers