June 20, 2011

1kg pun jadi laaaaaaa

Salam
Tak ada mood nak apdet panjang berjela
just nak notedown pagi ni timbang turun 1kg

now - 67.5


chaiyokkkk.

still puasa tp hari ni saya nak start diet atkins ,insyaallah .

9 komen uolls ::

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Aku tahu aku dah berat sikit . Sebab tu aku tak nak timbang !

huwaaaaaaaaaaaaaa....

Jiejah @ Iza said...

eheheheh skrg tgh diet ,so seminggu sekali kene gak naik timbang walaupun x suka nak naik sebenarnya hihihi

CT Delima said...

As'salam Iza

selalunya kak ct akan timbang sebelum makan dan selepas makan..selalunya sebelum makan tu 46kg kadang2 lah dan selepas makan 47kg hahaha. tak sukaaaa..

Jiejah @ Iza said...

alamakkkk kak ct , segan tgk berat akak hahahahha

amaniammar said...

salam perkenalan..

tahniah dgn pengurangan ini...

keep it up iza....

sesama le kite go green living . great health

Jiejah @ Iza said...

amani
salam ..tengkiu .

sheila said...

sekilo tu pun byk sebenarnya.... bukan senang wo

jadi disini saya ingin mengucapkan TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHHH (skemakan)

Jiejah @ Iza said...

sheila
ahahahahha mmg skemaaaa.
tp betul la , 1kg pun dah syukur dia mau turun ..kalau naik camner? hahaha

Redbloodsnow said...

ok ler tu kak jie. at least ada penurunan kan. takpe...try harder ek..chaiyok! chaiyok! :)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers