June 14, 2011

Cerita anak-anak ku

Salam.
Asyik cerita diet aje kan , boring pulak ..bkn boring diet tp boring sbb x tau nak apdet apa dlm blog ni .. di sebabkan blog ni blog cacamarba , mari kita cerita ttg anak² ku @ hero² ku.
sabtu lepas saya tunaikan janji tinggal janji ehhh janji manis saya pada adam nak bawa dia pergi swimming .. dah lama janji tp since beranak kecik ni kan , celah mana pulak saya nak letak bebi adeel . tp disbbkan kesian dgn adam , gigih la saya hantar bebi adeel ke nursery sekejap. tak lama pun , dlm 3jam++ jek.
mandi pun kat pusat akuatik shah sahaja , jadi la janji mandi hihi
abg adam dah x sabar nak terjun tp mummy paksa dia posing dulu ;-)
gmbr mandi manda sure lah x de sbb mummy & adam 2-2 berkubang x ingat dunia.
adam meligan kat kolam budak , mummy kat kolam dewasa lah . mula² tu tggu jugak ada kat kolam budak tp bila tgk adam leh handle diri sendiri , mummy pun laju² terjun tiruk kat kolam dewasa ..terbakar la kot lemak sikit² tp balik tu mummy balun set nasi + keli bakar + ulam hihihi
adam paksa adeel posing ngan waterglass nya. akibat x puas mandi dia pinjam plak kolam mandi adik dia then dok meligan lam bilik air ..haisssss. nmpk gaya next month kene bw lagi la.
ini bebi adeel yg suka buat hal sendiri ..habit diam main jarijemari yg mummy fikir dia tgh gigih kira duit ekekeke
tgk la tgn dia yg semakin menggebu²
jom geget!

6 komen uolls ::

zuwaidah said...

alalalalalaal comeynyaaaa geram tgk pipi gebus dan tangan jejari montok tuuuuuu

lina said...

ni si adeel dok kira sok aku besar makwe aku penuh jari ni sume hehehehe geram tau...comel sangat... mcm concentrate jek ngan jari jemari dia tu...

Jiejah @ Iza said...

zu
hahaha mmg jadi mangsa la sekarang dia ..mangsa geget hahha

Jiejah @ Iza said...

lina
tu la , bila tgk dia tgh khayal kira jari ..geram jek tgk ..mcm bizi benor mengira.

TopsyTurvyMum said...

Nyummmmm..
Memang sedap kalau dpt geget!

Jiejah @ Iza said...

ttm
hehehe perasa spicy tu ekekeke

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers