June 10, 2011

Eeeeerrrr saya ter"join"

Salam

hehehehee dalam saya berbolak balik nak join ke tidak ,akhirnya saya terjebak jugaaaaa.
terjebak join Program Diet 50hr .. uiiihhh berdebar² mengalahkan nak masuk dewan bedah ;-P
berdebar sbb saya ni semangat selalu hilang , berdebar sbb errrkkk ntah yer ..ntah hapa² .

So,demi masuk program ni ..gigih la saya mengira kalori yg berlori² setiap hari tu.
kalori x boleh lebih dr 1200 yer puan² , tp semalam saya terlebey sudahhhh.
tak per , program tu pun start isnin depan ..sekarang kita training dulu .
semalam terlebih 93kalori jekkk ..
chaiyok jiejah chaiyok !!!

11 komen uolls ::

MamaLeeya said...

Jah...aku ikut gak..tp tk le masuk situ..aku buat sndiri2..je....tp dh start dr ujung bulan 5 ari tu....

Jiejah @ Iza said...

lorrrr , meh la join sekali . daku malu gak nak join tp tebalkan muka sbb lemak dah tebal huhu

MamaLeeya said...

aku tk de penimbang...& 20.00 tu...nk buat beli topup...ngehehhhee

Jiejah @ Iza said...

haahahhaha saje je ko mama ..

zuwaidah said...

tahniah...moga2 mendapat berat badan seimbang kali ni. teringin juga nak try.

Jiejah @ Iza said...

zu
maceh ..awak x yah la,dah selim ooo

Watie Abd Rahman said...

chaiyyookk jiejah!!

Watie Abd Rahman said...

bace blog nih sbg penguat semnagt!

http://leteranlydia.blogspot.com/

Jiejah @ Iza said...

macehhhhhhhhh watie ..

N a d i a said...

all the best jiejah!

=)

Angel said...

Hello dari teammate PD50H. Good luck and all the best! :)

http://lunokbanned.blogspot.com/

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers