June 13, 2011

Kalori untuk hari ini

Salam
disebabkan dlm syarat penyertaan tu ,kalori tidak lebih dr 1200 ,gigih la saya mengira kalori tiap kali nak mkn hihihi

untuk hari ini , sbb saya puasa maka menu berbuka pun dah dlm kepala..so saya just list downkan aje la , kalau tiba² menu bertukar maka esok kita edit .

sahur
spaghetti - 150
hot milo - 138

berbuka
bihun sup - 356
teh tarik - 142


Total = 786.

so , kalau still lapar leh la saya mkn bihun sup 2mangkuk muahahaha

8 komen uolls ::

zuwaidah said...

sempat ganti 2 hari, lepas tu cuti dan sedang bercuti lagi...insyaallah esok boleh puasa semula heheehehe

MamaLeeya said...

aku lom ganti lagi jahhhh...:p

Jiejah @ Iza said...

mari ramai² ganti puasa hihihi
korang sehari dua x per , daku 20hari..ada berani?? wakakakka

ONN said...

Good luck PD50H! U r in my bloglist!

Jiejah @ Iza said...

tq onn ;-)

Nisa~ said...

waa byknye 20 hari.. igt kan sy 7 hari dh byk dah.. huhu..

Jiejah @ Iza said...

nisa
sbb last year mabuk peknen hihihi

aullea said...

gudluck jiejah

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers