April 13, 2011

Telor oh telor

Salam

semalam balik kerja mummy tya daddy "i nak masak kari , u nak kari apa ?"

daddy : masak la telor , dah lama x mkn

mummy : betul ker ? i dah keluarkan ayam ni (dlm hati dah melompat hahaha)

daddy : yeeeeeeeee

*

*

untuk org pemalas seperti mummy , telor adalah memudahkan kerja dapur saya ekekek hidup telor hahahahaha. mummy campak aje apa yg ada kat dapur tu , tambah kentang sbb itu pebret daddy , pastu ternampak plak belen terung .. leh la join sekali , adehhhh laa dasar pemalas hihihi

lepas tu nmpk lak kailan yg dah nak layu ..ehhh cepat plak layu yer , selalu nya lambat sket baru baru .. ni baru hari ahad beli , selasa dah nak layu .. so daripada terus layu baik la kita masak ..jadi la kailan goreng ngan bawang putih . malas nak kebek² ikan masin padahal ada je dlm peti sejuk ..kan dah kata mummy mmg malas sekarang ;-P * tak de telor tiruan kan kat malaysia*

5 komen uolls ::

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

PuteriKureKure said...

ok. kari telur adalah faveret saya. actually segala berkaitan telur tu memang faveret saya la. hehe.

Jiejah @ Iza said...

bob
nanti saya singgah yer ;-))

Jiejah @ Iza said...

intan
bleh geng dgn adam n daddy dia tu , pencinta telor hihihi

sheila said...

den pun suko kari tolo... nak nak kari tolo dadar potong2 cam cube..

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers