April 7, 2011

Demam kali pertama

simanja saya ini sudah demam untuk kali pertama huhuseawal usia 2bln++ dah demam ,siannnn dia .mummy saspek dia berjangkit dr mummy ..walaupun mummy dah elak sgt² attach dgn dia masa demamtp mana boleh elakkan , sure la time menyusu dia nak melekap kat mummy jek.

sudahnya berjangkit juga.

semalam masa mummy ambik dr taska , teacher bilang badan dia panas sgt masa t/haridah bg ubat tp masa balik tu dedar balik. mummy daddy tunggu sampai mlm lepas isyak , panas x kurangterus shoot ke klinik kali ke-2akhirnya doktor kata terpaksa bg antibiotik walaupun mumy mcm berat hati. kesian adeel kecik² dah mkn antibiotik

tp Alhamdulillah sepanjang mlm td dia tido sgt lenamummy daddy pun tumpang lena sbb dah beberapa mlm kami berjagamoga adeel terus sihat yer sayang .. susah hati mummy tgk adeel ngamuk² sbb badan tak sihat.

4 komen uolls ::

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

ALAHAIII..ciannye kat adeel thomeeii..semoga cepat sembuh yer adeel.....

Jiejah @ Iza said...

time kacih untie tena ..

A.I said...

alololoooo..siannye dia! tp mmg musim demam la skang ni.

dak tetik, cepat2 sembuh tau cayunk =)

Jiejah @ Iza said...

ai
tu ler , musim demam gitu ..sian dak tenit tu hihihi

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers