April 21, 2011

Ehhhh macam sama jeeeeee ??

Salam

Heheehehhehe apa yg sama ?

menu mummy tu la .. nmpk sama tapi tak serupa tau .

*

*

ini tom yam putih - menu hari isnin

ini plak sup campur - menu hari rabu
isi dia sama jek lebih kurang tp rasa dia x sama tauuuu (nak jugak menang) hehehe.
kebetulan po po (nenek adam & adeel) ada dekat rumah , so menu kene yg familiar kat tekak dia , mmg la dia x kisah pun mummy masak apa - all dia mkn tp errkkk errkk aritu nmpk dia suka sgt mkn tomyam putih campur tu , so mummy pun ulang tayang la menu. kbetulan bahan pun still ada .. ehhh mil mummy x byk songeh tau ;-))



1 komen uolls ::

sheila said...

kite nampaklah kak bezanya... kat tomyam cam xde celery je hahha

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers