April 12, 2011

Mummy kembali ke dapur

Salam.

Lama dapur mummy x berasap penangan mabuk + pantang + malas hihihi , yg lebihnya malas laaaaaa .

So weekend td mummy merajinkan diri shopping barang basah , beli sikit² jek sbb x pasti setakat mana kerajinan mummy nak masak . Adam plak dah lama request nak mkn salmon ..sian anak mummy , lamaaa mummy mabuk x leh cium bau salmon ..nak mkn kat kedai mahal banget miahahaha kedekut mummy .. ..

so,mummy pakai gmbr lama aje la yer , udah mende pun sama jek . mummy masak salmon bersos madu , pebret seisi keluarga ..ehhh bebi adeel belum leh join , tggu adeel umur 6bln mummy buatkan bubur salmon yer nak hihihi

kita up dgn sup sayur ,, ni pun pebret seisi keluarga , mkn dgn salmon dan nasi panas ..mmg kalau org dtg rumah pun kita buat² x nmpk hehehe.
Kebetulan semalam daddy puasa sunat , so mummy bleh la masak berlengah² . kalau x daddy sokmo nak dinner @ 6.30ptg , kalut mummy weh . kalau bebi adeel x byk ragam boleh la masak laju² , kalau meragam ..huhuhu masak kat kedai jekkkk . x larat la mummy nak tonggang terbalik kat dapur sambil dukung adeel ..haiiissssss bahaya kan ??
*alasannnnn*




5 komen uolls ::

A.I said...

masih setia ngan en. salmon ^___^

Jiejah @ Iza said...

ai
lama dah x masak wehhh , x tahan bau hehehe

syanasaid said...

tu la ko mmg setia ngan salmon
eh mana nk dpt lagi stok murah2 salmon??

Jiejah @ Iza said...

syana
haahahha tu ler,susah kalau dah addict .. aritu pun x murah gakkk aku beli huhuhu

dulu ada sorang blogger jual leh tahan murah , la ni dia pencen dah kot ..

yer ammi ??? hihihi

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wahhhh....terliur terus masuk blog ni...syedap2..hehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers