April 26, 2011

Sesekali mummy shopping

Salam.

malas plak mummy nak apdet blog , sebenarnya x de cerita sgt.

balik² cerita yg sama .. nanti nak ulang baca pun malas .

bukan la bermakna x ada apa² yg berlaku dlm hidup seharian ni tp mppppp mcm org lain gak la kan .. x kan balik² nak cerita makan ehehehe tp dulu mummy rajin buat entry akan kan? nmpk sgt kuat makan muahhahaha .

*

hari ni mummy nak cerita ttg shopping.

mummy bkn shoppholic punya olang tp bila sesekali mummy shopping,leh terduduk gak ler lepas tu sbb kira syiling hahaha .

mcm masa peknen aritu mmg mummy x de nafsu nak shopping ,barang bebi pun ala kadar jek ,tp syukur lah sbb bebi adeel mmg murah rezeki ..byk betul hadiah dia dpt. Amin.

alkisahnya , ada la beberapa barang yg mummy aimed tp bila nak beli terasa sayang plak duit hehehe dasar la kan . pestu nak tggu org hadiahkan mcm "mimpi la kooo" .

so biar lah kita pendam dulu hajat² yg x berapa penting tu yer .

hari ni mummy terrrrrshopping la beberapa barang keperluan *perlu kee" mummy

-seluar kerja

-baju kerja

-sling bag (padahal dah ada beberapa kat rumah ishhh)

-tudung + anak tudung (ni pun kategori membazir gak)


*

nasib baik cepat sedar , cepat² blah dr sana

laju² balik office hahahaha
sampai office termenung japppp , pikir² kalau daddy tau sure kene smash ni wakakaka

lepas tu mummy sedapkan hati sendiri

"x per ,rewards tu diri sendiri setelah penat keje"

alasan aje tu kan ?

6 komen uolls ::

PuteriKureKure said...

betul la...saya pon sama. kalau dah terbeli barang2 yang takde dalam list (padahal macam perlu je...hehe) terus rasa bersalah kat suami. huhu.

Jiejah @ Iza said...

intan
kannnn ?? ish ish ish hihihi

zuwaidah said...

saya pun kalau bershopping, huwaaaaaaa habih tak ingat doniaaaa..lagi2 kalau duit suami kan...duit sendiri sayang pulak hehehehehhe

sheila said...

oklah tu kak..bukan hari2 pun beli baju sluar ni

Jiejah @ Iza said...

zu
ehehehehe kan kan kan????


sheila
betul betul betul ... ekekeke

♥MiZz-siHa♥ said...

btl tu..klau shoping sndr mmg xingt..
bl blik mula terpikir2 blik..hehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers