April 4, 2011

Kembali bekerja,kembali blogging hihihihi


Salam.


hari ni mummy dah mula bekerja setelah bercuti-cutian 2bln lebih. hajat hati nak sambung cuti lagi seminggu tp panggilan kerja yg menghalang . byk keje menanti weh ,makin delay makin menimbun jawap nya huhuhu .


bebi adeel dr last week mummy dah hantar training (hahahah training) kat skool . Alhamdulillah respond baik dr teacher² kat sana , kata adeel ok dan senang nak handle. ye la , bebi kan ..tido aje la keje nya selain minum susu . moga² anak mummy terus serasi kat sana , sihat dan hepi² selalu .. mummy pergi mencari rezeki yer nak (wahhh tetiba emo hahha)


nanti mummy blogwalking plak ..byk cerita tertinggal dlm 2bln ni kot ;-)


4 komen uolls ::

zuwaidah said...

selamt bekerja dan berblogging semula yaaaa

Hanim Najib said...

hehe..bdn je kt opis tu..hatinya tetap di alambudiman..hehe..bb adeel kt mamapapa ke jijah..

Jiejah @ Iza said...

zuwaidah
tengkiu ;-)

Jiejah @ Iza said...

anim
a'ahhh hati kat mama&papa ekekeke
rindukan si bambam saya huhu

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers