October 1, 2010

Cerita terkini yg tak sensasi

salam 22syawal hehehehe
tepek sket gmbr masa ziarah rumah sahabat kami Linot
(26/09/2010)
ada sikit majlis baca yassin untuk arwah suami nya
moga Allah menempatkan Arwah Kamarul Ariffin di kalangan
org² yg beriman dan dikasihinya.
Amin.
-
-
-
lamaaaa nya nak tggu aura rajin datang
sampai sekarang pun still malas² jugak ..salah siapa ??
-
-
now saya dah masuk 21week @ 5month
Alhamdulillah check-up yg lepas bleh kata semua ok
tekanan darah ok
urine test ok
darah - ni lom dpt result tp doktor kata kalau x ok dia akan call
so saya anggap ok la kot sbb x de pin call sampai sekarang muahaha
yg x berapa ok kedudukan bebi , dok melintang pukang lam peyut mummy
hari tu still dok menyongsang arus
doktor kata still ada masa tuk bebi turn back - doa²kan yer
berat bebi 200g ++ , hat lain yg naik 0.5kg tu adalah berat mummy
sbb melantak ketupat rendang raya
-
-
selera ?? belum lagi menaga kot , kadang² mkn sikit dah rasa sengkak semacam
good for mummy lahhh tp takut x good for bebi
sesekali ada gak uwekkkk² terutama kalau lmbt bekpes
a.k.a masuk angin
saya masih malasssssssssss .. rasa nak melengkor jek mcm ular sawa
masak pun ikut mood , ada mood kita masak
x de mood kita mkn kedai ;-P
-
-
and
-
-
-
-
and
-
-
-
-
-
and
-
-
-
-
-
-
and
-
-
-
-
-
kami dah tau bebi apa heehhe
nak tau ??
-
-
-
-
-
-
errkkk
-
errrkk
-
-
-
-
-
-
biarlah rahsia
ekekeke.






6 komen uolls ::

ct fad said...
This comment has been removed by the author.
kak ina mail said...

janganlah cam tu.tak bestlah.semangat semangatlah sikit.update lebih sikit.

SyaNa said...

mak yong!!!!
meh aku nk kepochi.baby ape???

eynda said...

Nak tengok perut boleh?? Baru boleh teka gender baby hihi...

NeenaAnuar said...

laarrr.... semangatt nak tahu nie! hehehe...

Jamak Aton Habi Mahmood said...

Jiejah... puas aku carik blog ko hehe,
nanti aku link dalam blog aku


Jiji

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers