October 18, 2010

Perkembangan & kekembangan


Salam readers .. ada lagi ke ? haahahha
setengah bulan sekali apdet , antu penunggu pun cabut larik dr belog ni
bukan apaaa , ada byk bende nak cerita tp mood x mari laaaa
ambik gmbr lagiiiii malas kedaung padahal mcm byk tmpt kami pergi masa raya
dan juga lepas raya
*

*

Perkembangan ?
semakin berkembang dengan jaya nya hahaha

- selera -
Alhamdulillah leh la dilayan . ada masa mkn byk ,ada masa lgsg x de selera

- berat -
rasanya naik jugak kot sekelo dua daging mampat hehehe

- ngidam -
belum lagi nak mkn mende yg bukan² , kalau teringin pun still boleh tunggu sampai esok.
x ada lagi yg tingin tgh² mlm then paksa² incik tan suruh carik
ekeke

- bodi -
yg ni mmg x bleh blah .
bengkak sana sini makin kelihatan .
idung yg kembang makin berkembang
kaki tangan makin menggebu²
perut makin x selesa , makin berat nak usung kesana sini
makin malas nak keluar rumah .

- bebi -
yeeeee , budak ini makin aktif
fantangggg dia kalau mummy baring telentang
dan dan tu jugak dia main tendang-tendangan
terpaksa rela mummy dia ngiring kiri kanan secara berganti huhuhu


- abg adam -
ntah laaa , nak kata menakal sgt tidak la kot
sesekali dia buat perangai gak terutama dengan dedi dia
mummy dia ni singa jadian , so kurang sket darjah kenakalan
makin sayang dgn adik dia , hari² bangun pagi selak baju mummy kiss adik
mulut lak cakap "adam sayangggggg mummy dgn adik"
good , dedi selalu² dilupakan yer kikikiki

*
*
itu saja la report tuk hari ni
nanti kalau rajin saya apdet lagik dan lagik
:-))




5 komen uolls ::

kak ina mail said...

Dah lama tak dengar khabar berita.pregnant meletihkan atau menghilangkan mood.jangalah macam tu.semangat semangat

Jiejah @ Iza said...

kak ina
x la letih sgt - x de komplen pasai peknen tp hilang aura nak update blog jekk ..

masih aktif kat sesetengah tempat ekeke

Jamak Aton Habi Mahmood said...

jeng jeng jeng.... nti aku pindah sana... ko kwn ngn aku eh...

jiejah ko pegnant eh? tahniah tau

Jiejah @ Iza said...

jiji
bila pindah , x sabar nak berjiran ni ekekeke

TQ .. ada rezeki adam nak beradik hihihi

Jamak Aton Habi Mahmood said...

tula tu tunggu kunci x dpt lg la
umh dh siap dh...

kasi buzz ym aku

arediks92

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers