September 22, 2010

Super Duper malas ganda dua

mummy saya sekarang sgt² malas nak apdet blog
so , dia bgtau saya yg dia nak restttt lama².
saya pun x dpt tolong apdet sbb mummy x bg password nak masuk blog dia
tunggu saja lah mood blogging mummy saya kembali
peace !!!!

4 komen uolls ::

aNa d'sKoDenG said...

wahh encemnya abg adam

hajarus said...

encemnyer dier... :)

kak ina mail said...

lamanya cuti.ini mesti raya sakan.selamat hari raya .maaf zahir batin

fbi733 said...

HANYA UNTUK BERKONGSI OK...
Menonton tv pun boleh dapat duit!!! Bagaimana tu?
Tengok ke akaun bank, wang masuk $2000.00.
seminggu kemudian tengok ke akaun bank lagi,
wang masuk lagi!! Tapi kali ini $3400 pulak.
Betul ke ni? Boleh percaya ke?
PERCAYA ATAU TIDAK ANDA BOLEH TENTUKANNYA SENDIRI!!!

http://www.UntungPantas.com/?id=fbi733 (jangan lupa untuk ADD TO FAVORITES supaya senang untuk anda datang kembali.)

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers