September 16, 2009

Si Bongsu yg mengada-ngada

Dialog thru sms :~

Si bongsu gedik ~ kekanda² ku , adinda x de tudung raya .
minta bantuan pink & pepel hehehehe :-P

kekanda sibaju hijau ~ orait , nanti org beli hat pepel .
kekanda situdung ceklat ~ ok , nanti mlm org belikan pink .

Si bongsu yg makin gedik ~ kuih rayaaaaaaaaaaaaaaaaa ado ??
kekanda sibaju hijau ~ ada , nanti ambik masa balik raya .
kekanda situdung ceklat ~ beli sendiri laaa hahaha . esok org nak shopping lagi ,
nak kirim apa ?

Si bongsu yg makin lupa diri ~ nak henbeg !!!!!! tali dah nak putus , kesian org tau .
nanak yg seploh hengget ye :-P

kekanda situdung ceklat ~ ngade , lempang nak ??

Si bongsu ~ nak .. nak .. heheheeh




indah kan jadi bongsu ??
even dah berfamily pun leh demand lagik hekkkkkkkkkkksss.
dibuatnya kekanda²ku terbaca blog ini , harus tadak hadiah lagi tahun depan :D




8 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

hehehehe~


kak~


aku nak request gak bulih?




mau Adam~










hahaha~

strawberi said...

waaa..bestla ko..aku nih..slalu jd mangsa sms adik aku..kdg2 rasa nk lempang je..sbb dia slalu igt aku cop duit agaknya..hehe

hey...ini aku said...

selamat hari raya jiejah!
maaf zahir batin.

SyaNa said...

SELAMAT hari raya :)
maaf zahir & batin

weyy sindrom anak bongsu mmg gitu :p
adik aku pn camtu gak la

JiEjAh_DeEn said...

zara
heheheh mau ka adam ?
angkat sehari dua ekekeke

strawberi
ekekke tu ler perasaan kakak aku kot miahahah

dinie
selamat hari raya too :D

syana
hehehe sindrom ehhh?
best tau sindrom ni ;o

ME said...

bestnya sibongsu .. raya sakan nampak

eddie dewanaga said...

jah, bila start coti raya..??

gua tahun ni, raya dgn senyuman je, sen tengah kering, gaji tak masuk, bos macam influenza H1N1 je...

JiEjAh_DeEn said...

me
hheheeheh best sgt².


eddie
esok last day ..
alololo ciannya x dpt gaji ehhh ?
nasib baik masih bujangan ,kalau x mau haru hehehehe

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers