September 11, 2009

Mencemar kemeriahan balik beraya di kampung


td dpt call dr 1 of our relative kat kg
minta tolong hantarkan dokumen by tomorrow
haaaiiiyyaaaaaa cuma tinggal lagi seminggu je nak raya kan
aku kengkonon x nak balik la sbb nak merasa aura 'balik kg'
even sejam je perjalanan tu , aura tu penting ooo
ngehhhhhhhhhhhhh ...
nmpk gaya kene balik jugak sbb agak penting
balik ber-2 ngan dak adam aje la kot
lokong keje esok
malas lak nak tggu dia balik keje
kat kg pun nan ado orang
mak pun kat pahang
yang ada rumah tinggal je hehehe
mujur gak akak ku ado dekat²
leh roger dia balik sekali
:D


3 komen uolls ::

hanim.. said...

hohoho..sonok laa jijah kapung dekat..anim ni kapung kt alo staq nun haa..sthn 2-3 kali je leh balik..huhuhu..tu laa die..org kapung dekat nk kapung jauh..& sebaliknya..kekeke..kampung jijah ktne..blk kang pasang je laa lagu sudiman tu..ala2 nk bg feel tu lain sket kan..kekeke..

JiEjAh_DeEn said...

hanim hehehehe tu la, kita tingin nak kg jauh² ,
ni kg kat depan sket dr kuala selangor , bayangkan la dari AB tu berapa minit jek dah sampai kuala ekekeke

esok nyanyi berduet ngan adam lagu balik kg :-P

eddie dewanaga said...

lu ada jugak kampung...

gua...?
rumah arwah atuk, kuarters johore military force (askar peribadi tuanku sultan johor) dah jadi hotel puteri pan pacific.

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers