September 15, 2009

Anak sapaaaaaa la ni ??

ahahahahaha incik adam rupanya .
dah besar anak bujang aku ni .
ini gmbr pertama ukuran pasport hehehehe
last week ambik gmbr ni sbb nak kene hantar kat skool dia.
bila tgk balik rasa sebak pun ado,bangga pun ado
hahahaha poyo jekkk ..
ye la , kadang kita rasa anak² ni kecik sokmo
padahal diorg dah besar .
susah nak caya :-P

10 komen uolls ::

~~~ kay ~~~ said...

handsome ler...

anyway nak ucapkan;
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI 1430H
MAAF ZAHIR DAN BATIN

ZARA 札拉 said...

hehehe~

comel ahh kak~

kem salam dekat Adam~

(sama dengan nama bear aku! yeehaa!)

mamarempit said...

aku pon tk bg lagi kt ckgu gamba paspot ni...dh 2 taun skool...hahaha...taun dpn le gamaknye...

coklat panas said...

kalo pempuan dah lama ngurat nih..hehe

JiEjAh_DeEn said...

kay
sama la ..
selamat hari raya , maaf zahir & batin :D


zara
uikkkkkkkkk sama ngan bear ;o


mama
hahahahaha tu lerrr , aku thn lagik 2mggu .. ko 2thn , mmg dasat wakakaka


coklat
gegirl lom kuar lagik :-P

eiza in the house.. said...

hencemlah anak akak nie..
mesti kat sek tu glamour nanti :)

JiEjAh_DeEn said...

eiza
hahaha hilang encem sbb gi skool nanges hahahha

SyaNa said...

pewitttt
:)

eddie dewanaga said...

bila adam nak dapat adik...??


huhuhuhu...

JiEjAh_DeEn said...

untie syana
duit raya x de ker ??


eddie
adik adam ??

larikkkkkkkkk laju-laju :-P

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers