September 1, 2009

Adam Vs Mama & Papa

salammmmmm .. puas bercuti 3hr yer masing²? :))
hari ni anakanda ku 1st day kat skool baru .
3hr cuti ni tiap masa set kat minda dia yg dia dah x gi skool lama.
dia hepi jekkk nak tukar skool baru
tp mummy & dedi mcm cacing kepanasan huhu
ye la , dia kat taska lama since age 8month kan
mmg dah sebati & otai kat sana
takut pulak kalau dia x leh adapt situasi baru
harap² semua berjalan lancar.
pagi td pun laju je dia masuk skool sampai lupa hug mummy :-P


4 komen uolls ::

ZARA 札拉 said...

huwaa!!

comelnya dia!!

JiEjAh_DeEn said...

ZARA
mummy diapun comel hahaha

cabutttttttttttttt!!!

eddie dewanaga said...

have fun adam...!

JiEjAh_DeEn said...

tq uncle eddie :D

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers