September 2, 2009

Alkisah Adam Izz Zaffran Tan

kisah anakandaku lagi .
semalam kan dia kat new skool .
masa aku ambik dlm kul 4.45 tu dia kata
'lamaaaaaaanya baru mummy ambik adam'
masa tu aku dah rasa sumtin' la kan
sbb selalunya kat skool lama dia x pernah komplen.
so balik rumah tu aku ajak dia sembang² ttg new skool.
dia pun jawap la ala kadar .. biasa la bebudak .
tya dia seronok x kat new skool ?
dia jawap seronok ..ramai kawan tp x tau nama .
tya dia buat apa , mkn apa , main ngan sapa heheheh
mcm csi mummy dia :-P
so , ini dak adam pagi tadi . dah siap mandi².
siap pakai losyen segala hehehe mangiiii ..
posinggggggggg dulu :D
peace !!!!
sekali sampai skool dia buat drama ooooo .
mula² mcm liat nak turun kereta
pastu bila turun dok sondol² aku ..
pujuk² suruh masuk
muka dah merah² , mata dah berair
mak aiiiiiiiiiiii , ini yg den lomah ni :((
pastu siap mintak duit .. hehehehe layannnnnnnnn .
last² aku tinggalkan ajek bila teacher dia dah bawa masuk.
sampai opis terus sms teacher dia tya camner.
diorg kata adam ok , kejap je nangis .
legaaaaaaa ..
harap² dlm seminggu ni dia leh adapt suasana baru .
amin.

5 komen uolls ::

ArPeGGiOS said...

aura ngan kekawan baru lom sampai lagi tu.

kakak yang dah 2 tahun sekolah sama pun kekadang camtu gak. menyondol belakang kita takmo pegi kat teacher

ZARA 札拉 said...

comel~

mau pinjam boleh?

hehehe~

ina said...

Biasalah budak-budak, baru nak sesuaikan diri. 2 atau 3 minggu okeylah tu.

JiEjAh_DeEn said...

miza
tu la , lom dpt aura lagik hehehe


zara
betul mau ?
sila la ambik barang seminggu , mummy dedi leh hanimun hahaha


ina
tu la , harap² cepat dia leh sesuaikan diri :D

eddie dewanaga said...

baru-baru memang macam tu...

NUFFNANG

Mr & Mrs Tan

Daisypath Anniversary tickers

ADAM IZZ ZAFFRAN TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ADEEL IZZ ZABAD TAN

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers